Haberler

    Gökhan İnler Galatasaray'la Görüşmek İçin İstanbul'a Geldi

    Güncelleme:

    Napoli'nin Türk pasaportlu orta sahası Gökhan İnler, Galatasaray ile görüşmek için menajeriyle birlikte İstanbul'a geldi.

    Yabancı sınırının daha da sertleşmesiyle bu sezon transferde yerli isimlere yönelen Cimbom, Olcan Adın'ın ardından rotayı bir kez daha Gökhan İnler'e çevirdi. Türk asıllı İsviçreli orta saha, Galatasaray'la görüşmek için İstanbul'a geldi. Napoli'de forma giyen ve İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan İnler, Fotomaç'ın haberine göre İstanbul'da gazetecilere yakalanınca "Tatil için geldim" dedi, ancak menajerinin neden yanında olduğunu açıklayamadı.

    PRANDELLI ONU İSTİYOR

    Cimbom'un İtalyan teknik patronu Cesare Prandelli'nin de sıcak baktığı bu transfer için Cimbom sınırlarını zorlayacak gibi gözüküyor. İtalyan basınından Calciomercato sitesi "Gökhan İnler'in tatil için Türkiye'yi tercih etmesinin asıl nedeni Galatasaray'la yapacağı görüşme" şeklinde bir ifade kullandı ve iddiaları güçlendirdi. 30 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe ile de görüşmeye gelmiş olabileceğinin altı çizildi.

    Gökhan, İsviçre'nin dört Dünya Kupası maçında da forma giydi ve bu sürede bir asist yapmayı başardı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray İstanbul İsviçre Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title