Haberler

Gökhan Gönül: Rezil Sahaya Rağmen Yetişirdim

Güncelleme:

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, G.Antepspor maçının ardından yaptığı açıklamada 'rezil saha' ifadesini kullanarak, Kamil Ocak Stadyumu'nun zemininden şikayetini dile getirdi.

Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 berabere biten maçın ardından açıklamada bulunan Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül şöyle konuştu:

"BU MAÇTAN DERS ÇIKARACAĞIZ"

"İki puan kaybettik. Biz her maç kazanmak için çıkıyoruz. Bazen ders çıkarmanız gereken maçlar oynarsınız. Bu maç da öyleydi. Bugün 10 kişi kaldığımızda sahada neler yapabileceğimizi gördük. Galip de gelebilirdik. Haftaya Başakşehir'le oynayacağız ve derbi var. Sonucu ne olursa olsun bizim işimize yarayacak."

"BU REZİL SAHAYA RAĞMEN YETİŞEBİLİRDİM"

"Sahanın içinde gördüklerinizle kameradan gördükleriniz farklı olabiliyor. Ben henüz ekrandan görmedim. Kırmızı kart pozisyonunda ben bu rezil sahaya rağmen yetişebileceğimi düşünüyorum. Ama burada kar ya da yağmur da yoktu. Onlar da olsa herhalde burada futbol oynanmaz. Doldur boşalt oynanır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (22)

BAHANE:

Sanki gaziantep NOU CAMP ta oynadı:) Bahane bunlar. Hakem aldı feneri antebin elinden.

19
7
yanıtYanıtla
ANTEP HAMAMCISI:

YANİ HAREKETE BİR ŞEY YOK ÖYLEMİ ULAN ADAM ÖLDÜRMEYE BİLE TEŞEBBÜSE CEZA VARKEN BU HAREKETE NİYE OLMASIN İYİDE BİLİYOSUN KURALIDA KURNAZLIK YAPMA TAMAMMI (((((((

13
6
yanıtYanıtla
DENİZ:

BİZİM TAKIM SİZİNKİ GİBİ ŞİKE İLE PARA KAZANMADIĞI İÇİN DAHA İYİ STADI OLMUYOR OLABLİR Mİ. ? AYRICA REZİL OLAN BİŞEY VARSA O DA SENSİN

6
13
yanıtYanıtla
ellisekiz:

size göre her şey pis ve rezil sadece siz fenevliler temiz, ulan o kadar temiz olsaydınız şampiyonlar liğine katılırdınız.

8
7
yanıtYanıtla
kafkas kartalı:

Memlekette o kadar düşman varki. bilen bilmeyen herkes feneri şikayet etmek için elinden gelen gelmeyen herşeyi yaptınız. sonra dönmeye başladınız şükürler olsunki herşeyin kurmaca düzmece olduğu anlaşıldı. uefa ya yanlış bilgi veren salatasaray yöneticisimi dersin. yapılan yanlı heberlerimi dersin 4 yıl bunlarla uğraştı fenerbahçe sonunda dimdik ayakta ve bu dört yıla bir şampiyonluk. 2 türkiye kupası ve 3 tanede 2. lik sığdırdı hani şikeci kuluptü hani nerde diğer konuya mazhar takım şöyle bir bakın

yanıt0
yanıt0
ellisekiz:

herşey pis ve rezil siz sütten çıkmış beyaz kaşıksınız.

8
6
yanıtYanıtla
bnt:

58 sivas lımısın sen fenere laf ederken önce kendi takımına bak başkanın açıkladı trabzon dan gelen paraları almadık dediiiiiiiii gerçekten almadılarmı acaba.

yanıt0
yanıt1
DARBELİ MATKAP:

SON ADAMIN YAPTIĞI ENGELLEYİCİ HAREKETİN CEZASI KIRMIZI KARTTIR. GÖKHAN EFENDİ YETİŞİRDİM AYAĞI NE AYAK.

10
4
yanıtYanıtla
ahmet:

İKİ TAKIM AYNI SAHADA KOŞMUYORMU YENİLEN TAKIM NEDEN SAHA KÖTÜ DER ANLAMAM

7
5
yanıtYanıtla
DENİZ:

BİZİM TAKIM SİZİNKİ GİBİ ŞİKEYLE PARA KAZANMADIĞI İÇİN DAHA İYİ STADI YOK MAALESEF AYRICA REAİL OLAN BİŞEY CARSA O DA SENSİN

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title