Haberler

Gökhan Gönül'den Penaltı İsyanı: Önce Kendinize Bakın

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 3 puanı kazanmasını sağlayan penaltı pozisyonunda yer alan Gökhan Gönül, kendisini eleştirenlere "Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın" dedi.

Fenerbahçe gergin maçta Gaziantepspor'u Emre'nin penaltı golüyle geçti, 3 puanı kaptı! Sarı lacivertliler, ikinci yarısı Emre-Emenike ve taraftar-Emenike gerginliğine sahne olan maçta rakibini 82. dakikada Emre'nin penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti. Maçın en çok tartışılan pozisyonunda ise Gökhan Gönül, kendisini eleştirenlere cevap verdi.

"BANA KÜFREDENLER ÖNCE KENDİ KARAKTERİNİZE BAKIN"

Fenerbahçe'nin 3 puanı kazanmasını sağlayan penaltı pozisyonunda yer alan Gökhan Gönül, kendisini kolayca yere bıraktığına dair eleştirilere twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Sarı-Lacivertliler'in 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçının 80. dakikasında rakip ceza alanı içinde yerde kalan ve penaltı alan Gökhan Gönül, twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik kolayca yerde kaldığına yönelik eleştirilere yanıt veren Gökhan, şunları yazdı: Rakibe dokunmanın azını çoğunu tartışmak tamamda. Orta sahada bile rakibini çeken bir oyuncu sarı kartla cezalandırılırken. Ceza sahası içinde rakibini çekmenin azını çoğunu tartışmak komik. Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın sonra beni eleştirirsiniz


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gaziantepspor Gökhan Gönül Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title