Haberler

Gökhan Gönül'den Galatasaraylı Taraftara Küfür Davası

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Gökhan Gönül’e tribünden küfreden taraftar hakkında 2 yıl 4 ay hapis ve seyirden men cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Gökhan Gönül'e tribünden küfreden taraftar hakkında 2 yıl 4 ay hapis ve seyirden men cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Galatasaray- Fenerbahçe karşılaşmasında futbolcu Gökhan Gönül'e tribünden küfreden taraftar hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosunca hazırlanan iddianamede, 18 Ekim 2014'te Türk Telekom Arena stadında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçını Doğu Alt tribününden izleyen Selçuk Ş. (30)'nin müsabakayı seyrettiği sırada sürekli futbolculara bağırdığı anlatıldı. Şüpheli Selçuk Ş.'nin taç atmak üzere saha kenarına giden Gökhan Gönül'e ise küfrettiği belirlendi.

Bu anın maçı naklen yayınlayan televizyon kanalındaki görüntülere yakalandığı belirtilen iddianamede maç görüntülerini izleyen Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlilerinin, küfür ettiği belirlenen şüphelinin eşgal ve pasolig kartından tespit edildiği anlatıldı.

GÖKHAN GÖNÜL ŞÜPHELİYİ TEŞHİS ETTİ, "ŞİKAYETÇİYİM" DEDİ

İddianamede, "Maçı televizyondan izleyip görüntülerden rahatsız olan Halil K. ve Emre K.'nın da savcılığa suç duyurusunda bulundukları" belirtildi.

Savcılığın ulaştığı Fenerbahçeli Gökhan Gönül ise güvenlik kamerası ve maç görüntülerini izleyerek Selçuk Ş.'yi teşhis edip şikayetçi oldu. Şüpheli Selçuk Ş. ise sorgulama aşamasında suçlamayı kabul etmedi.

"KÜFÜR ETTİĞİ AĞIZ VE DUDAK HAREKETLERİNDEN ANLAŞILMIŞTIR"

İddianamede, soruşturma aşamasında güvenlik kamerası görüntülere ilişkin yaptırılan bilirkişi incelemesi raporuna yer verildi. Raporda "Şüphelinin Gökhan Gönül'e yönelik olarak küfür ettiği ağız ve dudak hareketlerinden net şekilde anlaşılmıştır" denildi. İddianamede, şüphelinin futbol karşılaşması başlaması sırasındaki eylemi nedeniyle Gönül'e karşı alenen hakaret suçundan sorumlu olduğu anlatılarak Gönül'ün uzlaşmayı kabul etmediği belirtildi.

Savcılık, şüpheli Selçuk Ş.'nin "hakaret" suçundan 2 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Savcılık, suçun alenen işlenmesi sebebiyle cezayı 4 ay artırarak Selçuk Ş.'nin 2 yıl 4 ay hapis ve seyirden men cezası ile cezalandırılmasını istedi. İddianamenin kabul edilmesi halinde Zonguldak'ta yaşayan şüpheli önümüzdeki aylarda hakim karşısına çıkacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gökhan Gönül Galatasaray Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title