Haberler

Gökçek, Mazbatasını Aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yedi düvel birleşmelerine rağmen o yedi düvelin sırtını yere getirdiklerini belirterek, “Sevgili Başbakanım; yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz senin peşindeyiz, senin peşinde olacağız. İnşallah önümüzde 4 ay var. 4 ay sonra Cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yedi düvel birleşmelerine rağmen o yedi düvelin sırtını yere getirdiklerini belirterek, "Sevgili Başbakanım; yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz senin peşindeyiz, senin peşinde olacağız. İnşallah önümüzde 4 ay var. 4 ay sonra Cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız" dedi.

Nefes kesen 30 Mart yerel seçimlerinden rakibi CHP'li Mansur Yavaş'ı geçen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Gökçek, Ankara Adliyesi önünde kendisinin mazbata almasını bekleyen binlerce insana hitap etti. Yoğun sevgi gösterileri arasında konuşma yapan Gökçek, Ankara'yı 5. Kez kendisine lütfeden Allah'a hamd ettiğini söyledi. Belediye başkanı seçilmesinde kendisine emek veren herkese teşekkürlerini ilettiğini ifade eden Gökçek, "Bu mücadelemizde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emekleri dolayısıyla kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ankara'yı 5. defa yönetmek için talip olduklarını ve kazandıklarını vurgulayan Gökçek, "Bize oy veren insanlara neler yapacağımız konusunda birer birer vaatlerde bulunduk. Allah nasip ederse bize oy veren kardeşlerimizi söz veriyorum; bu vaatlerimizi yerine getirmek için her gün elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. 'Halka hizmet hakka hizmet' düsturla yola çıktık bu düsturla yolumuza devam edeceğiz. Bütün hizmetlerimizde yeni seçilen belediye başkanı arkadaşlarımla, meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte esas hedefimiz önce Allah'ın rızasını sonrada inşallah bize oy veren kardeşlerimizin rızasını kazanmak, Ankara'nın rızasını kazanmak olacak" diye konuştu.

"SIRTLARINI YERE GETİRDİK"

"Yedi düvel birleşti yedi düvelin sırtını yere getirdik elhamdülillah" diye konuşan Gökçek, "Ankara'da 25 belediye başkanlığının 20'sini birde Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak suretiyle büyük bir zafer kazandık" ifadelerini kullandı.

"4 AY SONRA CUMHURBAŞKANLIĞINI DA BÖYLE KUTLAYACAĞIZ"

5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Melih Gökçek, mazbatasını vatandaşlara gösterdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenen Melih Gökçek, "Sevgili Başbakanım; yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz senin peşindeyiz, senin peşinde olacağız. İnşallah önümüzde 4 ay var. 4 ay sonra Cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, 5. kez üst üste Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Melih Gökçek'e başpevlivanlık kemeri taktı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mansur Yavaş Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title