Haberler

Gökçek'in, CHP Milletvekili Nazlıaka ile İlgili Açıklamaları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın eşinin ortağı olduğu işyerinde kaçak su kullanıldığını iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın eşinin ortağı olduğu işyerinde kaçak su kullanıldığını iddia etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Nazlıaka'nın oturduğu sitede daha önce kaçak su kullanıldığının tespit edildiği iddiasını yineledi.

"Aylin'in kocasının sahibi olduğu işyerinde de yıllardır kaçak su kullanılıyor" diyen Gökçek, "İşyerinin ortaklarından biri Aylin Nazlıaka'nın kocası Şahin İzzet Nazlıaka'dır. Su aboneliği Aylin Nazlıaka'nın kayınpederi Ahmet Zeki Nazlıaka adına. Ahmet Zeki Nazlıaka adına olan abonelikte tüketim aylık 1 metreküp. Yani Nazlıaka ailesinde kaçak su alışkanlık" ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka da konuya ilişkin bir yazılı açıklama yaptı. Nazlıaka, açıklamasında, "depo olarak kullanılan yerin su faturasını kamuoyuyla paylaşıp diğer faturayı saklamakta ve düşük fatura ödüyorlar algısı yaratmaya çalışmaktadır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Aylin Nazlıaka Melih Gökçek Ahmet Zeki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title