Haberler

Göğsünden Vurulan Genç Kız Hastaneye Kaldırıldı

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde bir genç kız, göğsünden vurularak ağır bir şekilde yaralanırken, genç kızın intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde bir genç kız, göğsünden vurularak ağır bir şekilde yaralanırken, genç kızın intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Sincik'in Çatbahçe köyünde yaşayan F.K. (19) silahla göğsünden vurularak ağır bir şekilde yaralanırken, genç kızın intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Evin içerisinden silah sesi geldiğini duyan yakınları, içeri gittiklerinde genç kızın kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Kahta'dan hareket eden ambulans Karakuş Tepesi yakınlarında yaralı kızı, otomobille Kahta Devlet Hastanesi'ne getirmeye çalışan yakınlarından aldı. İlk müdahalesi ambulansın içinde yapılan yaralı, ilk önce Kahta Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da durumu ağır olduğu için Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Merminin genç kızın göğsünden girip sırtından çıktığı öğrenilirken, olayın neden yaşandığı ise bilinmiyor. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahta Devlet Hastanesi Sincik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title