Haberler

    Global Game Jam 2015 İçin Merkez Başvuruları Açıldı

    Tüm dünyada aynı anda yapılan 48 saatlik oyun geliştirme maratonu Global Game Jam mekan başvuruları açılmış durumda.

    Tüm dünyada aynı anda yapılan 48 saatlik oyun geliştirme maratonu Global Game Jam mekan başvuruları açılmış durumda.

    Global Game Jam, ilki 2009'da gerçekleştirilen ve tüm dünyada aynı anda yapılan bir oyun geliştirme maratonu. Katılmak isteyen tüm bağımsız oyun geliştiriciler ve bireyler "globalgamejam.org" web sitesinde onaylanan GGJ merkezlerine başvurur, onay alır ve aynı tarihte bir araya gelerek 48 saatte oynanabilir özgün deneyimler geliştirir.

    2015'de 23-25 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan küresel Global Game Jam etkinliğinde Türkiye'yi temsil etmek için çeşitli merkezler bulunacak. İşte şimdi bu merkezleri oluşturmak ve GGJ sistemine kaydettirmek için yapılması zorunlu merkez kayıtları başladı. Türkiye'de 2014 GGJ etkinlik merkezleri arasında ODTÜ ATOM, Bahçeşehir Üniversitesi BUG, İzmir Ekonomi Üniversitesi gibi yerler bulunuyordu.

    Global Game Jam merkez başvuruları süreci ile ilgili ayrıntılı bilgiyi buraya tıklayarak alabilirsiniz. Aşağıda da GGJ tarihçesini anlatan kısa 2013 açılış videosunu izleyebilirsiniz.

    Oyun geliştirmeyi öğrenmek isteyenlere de güzel bir haberimiz var, Stacksocial sitesindeki oyun geliştirme eğitimi paketini sadece 6 Dolar vererek satın alabilirsiniz.

    The post Global Game Jam 2015 İçin Merkez Başvuruları Açıldı appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Türkiye Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title