Haberler

GKV Özel Liselerinin 2014 YGS Farkı

Güncelleme:

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri Yükseköğretime Geçiş Sınavı-YGS' de her yıl olduğu gibi bu yıl da aldığı sonuçlarla farkını ortaya koydular.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri Yükseköğretime Geçiş Sınavı-YGS' de her yıl olduğu gibi bu yıl da aldığı sonuçlarla farkını ortaya koydular. GKV' li öğrenciler, 2014 YGS' de kendilerinden beklenen çok önemli başarılara imza atarak, bireysel ve kitlesel başarıda GKV' ye hak ettiği sonuçları kazandırıp, okullarına büyük gurur yaşattı. ÖSYM verilerine göre, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri bu yılki YGS Türkiye sıralamasında, ilk 200' de 6 derece, ilk 500' de 8 derece, 1.000' de 14 derece, ilk 2.000' de 44, ilk 3000' de 85 derece, ilk 5.000' de 129 derece, ilk 10.000'de 188 derece yaparak büyük bir başarı gerçekleştirdi. GKV Özel Liseleri Müdürü Müfit Taşlıyar, YGS' deki başarıları nedeniyle öğrencileri kutlayarak bu sonuçların GKV Özel Liselerinin uzman öğretmen kadrosu ve uygulanan yoğun eğitim programlarıyla elde edildiğini belirtti. Müfit Taşlıyar, GKV'nin daha önceki yıllarda YGS ve LYS 'de sayısız il ve Türkiye derecelerine imza atarak, en saygın üniversitelere yerleşen binlerce mezun verdiğini, bu yıl ki adayların da bu fırsatı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi ve öğrencilere LYS' de başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title