Haberler

GKV'de Başarının Yol Haritası Anlatıldı

Güncelleme:

Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erten GÖKÇE GKV Özel Okullarında öğrencilerle buluştu.

Gökçe yaptığı söyleşininde öğrencilere başarıya giden yol haritasını çizerek kişisel gelişimle ilgili bilgiler verdi. Alanında yetişmiş ünlülerle öğrencileri sürekli buluşturmayı gelenek haline getiren GKV Özel Okullarında eğitim görmekte olan öğrencilerin bu yolla meslek seçiminde de bir çok mesleği yakından tanıma şansı yakaladığı açıklandı.

GKV Özel Okullarında düzenlenen bir etkinlikle Akademik Gelişim Uzmanı, Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erten GÖKÇE, lise öğrencilerine yönelik olarak "Başarının Yol Haritası" konulu konferans verdi. Öğrencilerini alanında isim yapmış uzmanlarla sık sık buluşturan GKV Özel Liselerinin konuğu bu ayki konuğu olan Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erten Gökçe, başarının temel ilkesinin bireylerin kendilerini çok iyi tanımaları olduğunu söyleyerek, yaşamın her aşamasında kişisel ilgi, yetenek ve kapasiteye uygun tercihler yapılmasını vurguladı. Doç. Dr. Gökçe, öğrencilere hayat boyunca bireysel gelişimlerinin en üst düzeyde gerçekleşmesi için karşılaşabilecekleri güçlüklerle baş edebilme yöntemleri hakkında önemli ipuçları verdi. Gerçek yaşamdan örneklerin sunulduğu konferansın arkasından, öğrenciler merak ettikleri konularda Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erten Gökçe'ye çeşitli sorduklar yöneltti. GKV Özel Liselerinde bu tür etkinliklerin sürekli gerçekleştirildiği önümüzdeki günlerde de farklı bir meslek dalında ünlü bir konuğun öğrencilerle buluşturulacağı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Üniversitesi Gökçe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title