Haberler

Gizli Vergi Vatandaşı İsyan Ettirdi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin daire sahiplerinden kestiği asfalt katılım bedelleri vatandaşı çileden çıkardı.

Vatandaşı isyan ettiren asfalt vergisinde zulüm sürüyor. Kendilerine gönderilen vergiyi ödemek isteyen vatandaşlar saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakıldı. Soğuk havaya aldırmadan yüzde 25'lik indirim süresinden faydalanmak için sırada bekleyen vatandaşlar, "Hem maaşımızın yarısını alıyorlar hem de bize zulmediyorlar" diye tepki gösterdi.

UZUN KUYRUKLAR VAR

Belediyeler, 400 ile 4 bin 500 lira arasında değişen asfalt vergisi için ev sahiplerine bildirim göndermeye başladı. Erken ödemede yapılan yüzde 25'lik indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, ödeme merkezlerine akın etti. Ödeme merkezlerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar veznelerde az sayıda görevli personel olduğunu, bunun da kalabalığı daha da artırdığını söyledi.

MAAŞIN YARISI VERGİYE

Evlerine gönderilen asfalt katılım payını ödemek için saatlerce bekleyen vatandaşlar çileden çıktı. Sırada bekleyen 78 yaşındaki Arif Saraç ve 73 yaşındaki Ahmet Ulaş, "Yaşımıza bakmadan bizi saatlerdir bekletiyorlar" dedi. 69 yaşındaki Hasan Güngör ise tebligattan sonra 1 ay içinde yapılacak ödemede yüzde 25'lik indirimin kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti. Güngör, "Aldığımız bin 200 liralık emekli maaşı. Belediyenin gönderdiği vergi 550 lira. Bu karda kışta ayakta zor duruyoruz ama indirim olacak diye geldik" diye konuştu.

BORÇ SATIŞTA ORTAYA ÇIKIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğü, asfalt katılım bedellerinin ödemediğinde tapuya borç kaydı düşüldüğünü belirtti. (Kaynak :Bugün)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Hasan Güngör Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (69)

VurunmobilWeb@haberler.com:

Kimse çileden çıkmaz bizde. Açık o kadar vergi var. Hangisinekimin sesi çıktı da buna ses çıkacak. Vurun bi daha vurun

38
2
yanıtYanıtla
.....:

ANKARILARA HİÇ Mİ HİÇ ACIMIYORUM. . . DOĞALGAZ SAYAÇLARINDA YEDİĞİNİZ KAZIKLAR. . . DAHA NE KAZIKLAR . . . MÜSTAHAK. . . ÇOK İYİ BİR ADAY VARDI SIRF CHP DEN DİYE YÜZ ÜSTÜ BIRAKTINIZ ADAMI. . . .

27
11
yanıtYanıtla
amedli:

senelerdir ankarayı yiyor. sizde ona oy verin. aferin size. müstehaktır size.

37
0
yanıtYanıtla
yusus şimşek:

ne kadar ak oy o kadar mılletten vergi gelır gelır ak parti olacagıan adam kandırma partısı desek yeri

34
1
yanıtYanıtla
Vurgun Mobil-IOS:

Iyi oldu daha çok Sürünün hani bunlar çok iyiydi abdestli namazlı lar vergi koyunca iyi olur başkası yapsa mason olur. Çok sevindim daha beter olun bu adamlara siz oy verdiniz Sürünün ki daha çok oy verin. Beter olun

32
1
yanıtYanıtla
qwerty:

madem asfalt parasını vatandaştan alacak vergiyi niye alıyor!. . . ama müstehakız böyle vatandaşa böyle liderler gerekir

30
1
yanıtYanıtla
eee:

beter olun oy verirken düşünecektiniz. . .

30
1
yanıtYanıtla
düşünüyorumda:

işin içinde gökçek varsa her türlü hile kibir hatta münafıklık bile vardır. . .

27
2
yanıtYanıtla
Karacabey:

Ankaralılara Melih Gökçeğin bu ilk kazığı değil bu sonda olmayacak buna 5 dönemdir aday gösterip göz yumanlar kendilerinin de aynı şekilde hırsız oldukları zaten ortada Yüce Allahım bu tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını inşallah canlarıyla öderler. Tek adalet var oda Yüce Allahımın kalan hepsi hırsız ve sahtekar

26
2
yanıtYanıtla
Bozoklu halumobilWeb@haberler.com:

Çok iyi oldu. Melih Gökçeki kutluyorum. Makarnaci koyunlar ödesinler

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title