Haberler

Gizem Karaca: Yaşadıklarım İşimi Etkilemedi

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Karaca, katıldığı 'Aramızda Kalsın' programında "Yaşadıklarım işimi etkilemedi." dedi.

Ocak ayında adı uyuşturucu kullanmak, uyuşturucu temin etmek ve uyuşturucu kullanmaya yer temin etmek suçlarından dolayı gözaltına alınan ve ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılan Gizem Karaca, TV 8'de yayınlanan 'Aramızda Kalsın' programına konuk oldu.

Programda kendisine yöneltilen bütün soruları içtenlikle cevaplandıran ünlü oyuncu Karaca,ailesi ve şirketi sayesinde bu olayın iş hayatını etkilemediğini belirtti.

"YAŞADIKLARIM İŞİMİ ETKİLEMEDİ"

Geçirdiği sıkıntılı günleri geride bıraktığını söyleyen güzel oyuncu, "Yaşadıklarım işimi etkilemedi. Çok şanslıyım ki iyi bir şirkette çalışıyorum. Ailem de hep yanımda oldu bu süreçte. Bizim dezavantajımız, çok göz önünde olmamız.

"O SIKINTILI GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIM"

Basına yansıdığı için büyük bir olay gibi görünüyor. O kadar çok yazılıp çiziliyor ki, insanların bakış açısı değişiyor. O sıkıntılı günleri geride bıraktım."

"ÇIKAN HABERLERE BERK'LE ÇOK GÜLDÜK"

Rol arkadaşı Berk Oktay ile aşk yaşadığına dair haberlerle ilgili açıklama yapan Karaca," Berk'le hakkımızda çıkan aşk haberlerine çok güldük. Çok iyi arkadaşız Berk Oktay'la. Berk Oktay'ın yüzünde çok az bir dikiş var. O da köpekle alakalı değil evde ufak bir kaza geçirdi. Çok üzüldük hatta bu köpek haberlerine. Bizim de köpeğimiz var sonuçta. Sete sadece 2 gün ara verdi Berk, sonra döndü setlere." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aramızda Kalsın Gizem Karaca Berk Oktay Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title