Haberler

Gizem'in Katili Cezaevinde 2 Kez İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı Süleyman Akdeniz, kaldığı cezaevinde 2 kez intihara kalkıştı. Zanlı müşahede altında tutuluyor.

Adana'da kaybolduktan 36 saat sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.

KATİL ZANLISI 2 KEZ İNTİHARA KALKIŞTI

Gizem Akdeniz'in ablası Gamze Akdeniz ile evlenmesine izin verilmediğini ileri sürerek intikam için cinayeti işlediğini iddia eden katil zanlısı Süleyman Akdeniz, tutuklanarak Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 29 Nisan'da nöbetçi mahkemece 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklanan Süleyman Akdeniz ceza evinde 2 kez intihara kalkıştı.

MÜŞAHEDA ALTINDA TUTULUYOR

Akdeniz dün Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Akdeniz'in ikinci kez intihara kalkışmasının ardından tedavi ve müşahede altında tutulması için hastaneye gönderildiği bildirildi.

Katil zanlısı Süleyman Akdeniz, Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altında tutuluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Tok Kürkçüler Akdeniz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Mustafa Coskunmustafacoskun19781978@mynet.com:

Allah senin ve senin gibilerin belasini versin. Olmekle kurtulacaginimi zannediyorsun.

24
0
yanıtYanıtla
ahmetyorumcu@superposta.com:

intihar kurtuluş olur buna.inşallah intihar etmez, etmesine izin verilmez.

23
1
yanıtYanıtla
devletin yapamadığınıfikret_601121@hotmail.co:

gardiyanlar intihara neden yardım etmiyorsunuz..halledin artık

22
0
yanıtYanıtla
turkanturkanlyk@hotmail.com:

küçük çocuğa gücü yetiyor kendini bile öldüremiyor . kendi beceremiyorsa halkın içine salıversinler.halk icabına bakar

21
1
yanıtYanıtla
adi ...fc_Danger16@hotmail.com:

ulan bi pislik yaptın tüm türkiyenin huzurunu bozdun şerefsiz...

21
0
yanıtYanıtla
sevimeliiz@hotmail.de:

ya arkadaslar bu ölümde kücük kiza acidigim kadar katile nefret ve kin doldum bi an gördüm ki nefretim acimdam büyük müs.iddam cezasini da istemem cünkü en kölay ve su an da katilin arzusu olan sey dir.benim istedigim biraz barbarca olacak ama linc.oysa ben olüme karsi olan bir kisi im ama nedense bu ölüm kanimi dondurdu.onu taslarla sopalarla ve yakmakla iskence geliyor icimden.Ya pislik adam senin üzünden torunumu nasil koruycam derdinde im.Akrabaya güvenemez olduk icim ates püskürüyor.minik yavrum su kandil gecesi allahtan rahmet ve aylene sabir diliyorum.Allahim sen böyle dinsiz imansizlara akil ver yarrap

20
0
yanıtYanıtla
aylinayse_demirer@hotmail.com:

Yardım edin şu pisliğe bitirsin !!!!

20
0
yanıtYanıtla
MUHOmu3@hotmail.com:

O katili kınayan ancak o katilden çok daha fazla canavar ruhlu insanlar dolu.utanın be.gidin biraz insanca düşünmeyi deneyin.ölenede acırım şu zavallı katilede.allah kimseyi şaşırtmasın.

6
13
yanıtYanıtla
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

YİNE DENE..YİNE DENE ÖLENE DEK DENE İNSAN DIŞI YARATIK

16
1
yanıtYanıtla
cüneytcuneyt_baba38@hotmail.com:

ALLAH im sen en iysini bilirsin senin verdiğin cezaya sual olmaz sen bilirsin yarrabbim...

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title