Haberler

Girne Belediye Başkanı Güngör'dü Eskişehir'de

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve meclis üyeleri, Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve meclis üyeleri, Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KKTC heyetini, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili İbrahim Kökrede ile başkan yardımcıları Melih Savaş ve Bülent Rıfkı Ustaoğlu kabul etti.

Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Kökdere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, belediye olarak Türkiye'de önemli projelere imza attıklarını belirtti.

Girne Belediye Başkanı Güngördü de Eskişehir'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "80 bin civarında nüfusumuz var. Girne'de merkezi bir yapı var. Yapılaşmayla bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Denizi olan renkli bir şehir. En büyük sıkıntılarımızdan biri trafik. Bir de arazi sorunu var. Eskişehir'de model alınacak işler yapıyorsunuz. Güzel projelerinizi bizler de Girne'de hayata geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eskişehir Tepebaşı Girne Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title