Haberler

Girişimcilere 100 Bin Liralık Sertifika

Gürsu Belediyesi’nin KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği girişimcilik eğitimini tamamlayan 27 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

Gürsu Belediyesi'nin KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği girişimcilik eğitimini tamamlayan 27 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

Gürsu Belediyesi'nin KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimine 30 kişi katıldı. Toplam 70 saat süren eğitimin ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. 100 bin lira ile iş hayatına merhaba genç girişimciler, 30 bini hibe, 70 bin lirayı ise 3 yıl içinde faizsiz olarak ödeyecek.

Törende konuşan Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, genç girişimcilere iş hayatlarında başarılar dileyerek, "30 kişi başvurdu. Bunların 27'si eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikasını almaya hak kazandı. Genç girişimcilerimiz yanlarında sadece 2 kişiyi çalıştırsa 54 kişilik istihdam demektir. KOSGEB ve bu projede emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ da 100 bin lira ile girişimciliğe adım atan genç girişimcilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından genç girişimcilere sertifikaları verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürsu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title