Haberler

Giresunspor, Elazığspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Giresunspor PTT 1. Lig’in 2. haftasında karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına Giresun Atatürk Stadı’nda yaptığı idman ile devam etti.

Giresunspor PTT 1. Lig'in 2. haftasında karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına Giresun Atatürk Stadı'nda yaptığı idman ile devam etti. Teknik direktör Sefer Yılmaz, Karabükspor maçında takımın sergilediği performansın ilerleyen haftalar için umut verdiğini söyledi.

Kardemir Karabükspor maçının 2. yarısında takımın sergilediği oyundan memnun kaldığını belirten Yılmaz, Elazığspor maçının çok önemli bir maç olduğunu vurgulayarak, "Özellikle içeride Karabükspor'a 3-0 geriye düştükten sonra takımım 2. yarıda iyi bir duruş sergiledi. En azından bu mücadeleden ve oyuna tutunabilme arzusu, rakibi yakalaya bilme arzusu beni önümüzdeki haftalar için umutlandırdı. Puan da alabilirdik. 3-2'yi çok erken bulduk. Yani 3-3 hatta 4-3 de yapabilirdik. Verilmeyen penaltılar için hiç bir şey söylemeyeceğim, sonuçta hakemin kararı ama kaçırdığımız net goller de vardı 3-2 den sonra. Elazığ maçına şimdi 3 gün var yarın ve öbür gün o maç ile ilgili taktik çalışmalara da başlayacağız. Hem ben maçı izledim hem de yardımcı hocalarımızdan bir tanesi gitti canlı izledi o maçı. Gerçekten iyi bir takım. Göztepe karşısında galibiyeti kaçıran bir oyun sergiledi Elazığspor. O yüzden çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz o maça. En azından cumartesi günü oradan galibiyetle dönüp içeride kaybettiğimiz Karabük maçını telafi etmek istiyoruz. Şu anda bir tek Ferzi'nin ufak bir sakatlığı var, inşallah o da maça kadar yetişecek. İyi bir şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Transfer olsun diye transfer yapmayacaklarını vurgulayan Yılmaz, "Sadece bu saten sonra takımımıza fayda verecek bir oyuncu bulursak ve kulübün de şartlarına uygun olursa neden olmasın. Ama öbür türlü transfer yapmak için transfer yapmaya kesinlikle karşıyım. Bize faydalı olacaksa o zaman kabul ederim" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title