Haberler

Giresun'daki Şehitlikte Gözyaşı Vardı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98.yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Giresun'da da bir program düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Giresun'da da bir program düzenlendi.

Giresun Şehitliğinde düzenlenen Anma Töreni, Şehitlik Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Askeri manganın saygı atışından sonra Vali Dursun Ali Şahin, Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu Şehitlik Defteri'ni imzaladı.

Şehitlikte yapılan törene şehit yakınları ve gaziler de katıldı. Tören öncesi ve sonrası gözyaşlarını tutamayan geçen yıl Siirt"in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan Astsubay Hakan Gemici'nin annesi Fatma Gemici'yi kızı Betül Gemici ve şehitin eşi Elif Gemici teselli etmeye çalıştı. Annesini teselli etmeye çalışan Betül Gemici de gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüldü.

Tören sonrasında duygularını paylaşan şehit annesi Fatma Gemici, "Çok zor bir duygu. Bugünkü anma bana çok zor geldi. Çok zor bir duygu içindeyim .Oğlumun şehit olması çok güzel bir duygu ama genç olup da böyle olması beni çok üzüyor. Acısı çok zor ve büyük" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Çanakkale Zaferi Kerim Aksu Giresun Politika Güncel Haberler

title