Haberler

Giresun'daki Olaylar Jandarma ve Çevik Kuvvet Müdehalesiyle Son Buldu

Terör örgütü DHKP-C üyesi Şafak Yayla’nın mezar ziyaret için geldikleri Giresun’da çıkan arbedede gözaltına alınanların kontrolden geçirildiği hastaneye gelmesi sırasında başlayan gerginlik yaklaşık 8 saat sonra jandarma ve çevik kuvvetin müdahalesiyle son buldu.

Terör örgütü DHKP-C üyesi Şafak Yayla'nın mezar ziyaret için geldikleri Giresun'da çıkan arbedede gözaltına alınanların kontrolden geçirildiği hastaneye gelmesi sırasında başlayan gerginlik yaklaşık 8 saat sonra jandarma ve çevik kuvvetin müdahalesiyle son buldu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP-C üyesi Şafak Yayla'nın Giresun'un Çanakçı ilçesindeki mezarını ziyaret etmek isteyen gruba polis izin vermeyince yaşanan arbedede 53 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere şehir merkezindeki İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada karşı görüş vatandaşların tepkisi sonucu başlayan olaylar il emniyet müdürlüğünde de devam etti.

Emniyet Müdürlüğünü adeta abluka altına alan yaklaşık 300 kişilik gurup gözaltına alınanlara tepki gösterdi. Mehter marşı ve istiklal marşının sık sık okunduğu eylemlerde PKK ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan aleyhinde sloganlar atıldı. Zaman zaman polis müdahalesiyle dağılan grup belirli aralıklarla yeniden toplanarak Karadeniz Sahil Yolunu ve şehir içi karayolunu trafiğe kapattı.Polis müdahalesine karşı taşlarla karşılık veren guruba yaklaşık 8 saat sonra jandarma ve Çevik Kuvvet Ekipleri müdahale etti. Yapılan müdahalede bazı vatandaşlar yaralanırken grup ise dağıldı. Gurubun dağılmasından faydalanan emniyet geniş güvenlik önlemleri alarak gözaltına alınan 53 kişiyi emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla şehirden çıkmasını sağladı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Şafak Yayla Çanakçı Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title