Haberler

Giresun'da Off-Road Yarışları Nefes Kesti

Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının 2. ayağı Giresun'da yapıldı.

Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının 2. ayağı Giresun'da yapıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte yarışmacıların performansı da beğeni topladı.

39. Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışta, Off-Road araçları adeta parkurun tozunu attırdı. Aksu Mahallesi'ndeki eski Seka arazisinde Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun startıyla başlayan yarışa 22 araç katıldı. Parkurda zamanla yarışan araçlardan bazıları yarışı jantın üzerinde tamamlayabildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu da etapta co-pilotluk yaparak tur attı.

Giresun Off-Road Kulübü Başkanı Abdulkadir Güneysu, Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının ikinci ayağının çok zor ve tamamen mukavemet etabından oluştuğunu söyledi. Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının 5 ayaktan oluştuğunu belirten Güneysu, 'Giresun'da gerçekleştirilen 2. ayağa 22 araç katıldı. 3 etap ve 4 turdan oluşan bir yarış gerçekleştirdilerö dedi, destek veren Vali Hasan Karahan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kerim Aksu Karadeniz Güneysu Giresun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title