Haberler

Giresun'da Jandarma Aracına Ateş Açıldı: 1 Asker Yaralı (2)

Vali YARALI ASKERİ ZİYARET ETTİ Giresun Valisi Hasan Karahan, yaralı Uzman Çavuş Cihan Mutlu'yu hastanede ziyaret etti.

Vali YARALI ASKERİ ZİYARET ETTİ

Giresun Valisi Hasan Karahan, yaralı Uzman Çavuş Cihan Mutlu'yu hastanede ziyaret etti. Beline bir kurşun isabet eden Mutlu'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karahan, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Saldırının saat 15.30 sıralarında Tirebolu-Doğankent Karayolu'nun 13'ncü kilometresinde jandarma trafik ekiplerine yönelik yapıldığını kaydeden Vali Hasan Karahan, "Olayda şoför olan uzman erbaş yaralanıyor. Sağlık durumu iyi çok şükür" dedi.

Vali Karahan, olaydan sonra bölgede başlatılan operasyonun geniş çaplı olarak sürdürüldüğünü söyledi. Saldırının Güce'deki olayla bağlantısı olup olmadığı yönündeki soruyu Vali Karahan şöyle yanıtladı: "Bölge yakın. Aynı grup olabilir diye düşünüyoruz." GÜCE'DE KARAKOLA SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Yaklaşık bir hafta önce de Giresun'un Güce ilçesinde teröristler roket ve uzun namlulu silahlarla İlçe Jandarma Karakolu'na saldırı düzenlemiş, karakolun yanındaki okulun bahçesindeki düğüne katılan 4 sivil vatandaş yaralanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun Güce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title