Haberler

Giresun'da İki Kişi İntihar Etti

GİRESUN'un Espiye İlçesi'nde eczacı kalfası 24 yaşındaki Uğur Civelek evinde ilaç içerek, Görele İlçesi'nde de 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Rabia Karakaya Kahraman 4'üncü katındaki evinin balkonundan atlayarak yaşamlarına son verdi.

GİRESUN'un Espiye İlçesi'nde eczacı kalfası 24 yaşındaki Uğur Civelek evinde ilaç içerek, Görele İlçesi'nde de 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Rabia Karakaya Kahraman 4'üncü katındaki evinin balkonundan atlayarak yaşamlarına son verdi.

Espiye İlçesi'ndeki bir eczanede kalfa çalışan Uğur Civelek, evinde çok sayıda ilaç içerek yaşamına son verdi. Eczacı kalfası Civelek'in daha önce 2 kez daha aynı yöntemle intihara teşebbüs ettiği, yakınları tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Civelek'in cenazesi yarın toprağa verilecek.

Görele İlçesi'nde de evli ve 2 çocuk annesi Rabia Karakaya Kahraman, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında, apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

- Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Civelek Giresun Görele Espiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title