Haberler

Mehdi Eker: Başbakanımız Bu Ülke İçin Bir Şans

Güncelleme:

Bakan Mehdi Eker, yerel seçimlerde şifreyi halkın çözdüğünü belirterek, "Başbakanımızı bu ülke için bir şans olarak görüyoruz" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, yerel seçimlerde şifreyi halkın çözdüğünü belirterek, "Biz Sayın Başbakanımızı bu ülke için bir şans olarak görüyoruz. Millet de bunu görüyor" dedi.

"BAŞBAKAN BİZİM ŞANSIMIZ, MİLLET BUNU GÖRÜYOR"

"Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi ziyaretlerinden sonra partisinin İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Mehdi Eker, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye için bir fırsat olduğunu belirterek, "Arkadaşlar biz Sayın Başbakanımızın varlığını, siyasi liderliğini Türkiye için, Türkiye'nin iç barışı için, Türkiye'nin kalkınması için, Türkiye'nin huzuru için, Türkiye'nin uluslar arası alanda daha sözüne itibar edilir, daha büyük ve kalıcı bir güce dönüşmesi ve bu gücü sürdürmesi için de bir fırsat ve imkan, bir şans olarak görüyoruz. Millet de bunu görüyor" diye konuştu.

EKER'DEN 'KILIÇDAROĞLU'NUN BOZKURT' İŞARETİNE YORUM GELDİ

Yerel seçimlerde birbirleriyle düşman olan muhalefetin bir anda kardeş olduğunu söyleyen ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasını da örnek vererek konuşan Bakan Mehdi Eker, "Bakın hepsi 20 sene önceki, 30 sene önceki değerleriyle karman çorman oldu. Dün birbirlerine bir düşman kardeş gibi bakanlar, birbirlerine saldıranlar, bakıyorsunuz AK Parti'ye muhalefette hepsi işaretleri birbirine karıştırıyorlar. Birbirlerine aday transferi yapıyorlar. Birbirlerine destekler veriyorlar. Bakıyorsunuz CHP ile MHP arasında bir fark kalmamış. Biz eskiden beri öyle söylüyorduk zaten. Bunları görüyorduk. Aslında bunların ruh ikizi olduklarını, çok yakın bir zihniyet akrabası olduklarını eskiden beri biz biliyorduk. Ama bu çok fazla bariz değildi. Bu seçimde bu akrabalık, bu yakınlık çok net bir şekilde artık ortaya çıktı. Birinin aday olduğu yerde öbürü olmuyor veya çok zayıf aday gösteriyor. Oyların büyük kısmı o tarafa gidiyor. Niçin bunlar? Yanına diğer kuvvetleri de alıyorlar. Şer güçleri de alıyorlar ve beraberce tek gaye Ak Parti'yi zayıf düşürmek. Sayın Başbakanımıza zarar vermek. Ama millet bunu görüyor. Bu tezgahı biliyor. Bu tezgahı okuyor. Kodlarını deşifre ediyor. Resmi çiziyorlar, tablo nedir en iyi onlar görüyorlar. Bu seçim de onu gösterdi" şeklinde konuştu. Bugüne kadar zulme karşı dik duran tek liderin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve bu yüzden operasyonlarla önlerinin kesilmek istendiğini vurgulayan Eker, "Bu tezgahlar, bu tuzaklar, gezi olayları, 17 Aralık tamamen bu. Bunu engellemeye çalışmak. ve bunlar onlara hizmet ediyor. O uluslar arası güçlere hizmet ediyorlar. Onların taşeronluğunu yapıyorlar. Ama milletimiz bunu gördü, görüyor. Onun için biz bu kutlu medeniyet yolunda yolculuğumuzu sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Bakan Eker, daha sonra İl Tarım Müdürlüğü'nü ziyaret etmek üzere parti binasından ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Mehdi Eker Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Volendamt.polat2@chello.nl:

Ben onu bir sans degil .buyuk bir tehlike goruyorum Turk cumhurriyetine ve demokrasisine

10
6
yanıtYanıtla
Konyaliorka8@mynet.com:

Biz Kürtler çok seviyoruz onu. Birde o da bizden ya ayni soydan onun cin. Bize çok yardimci oluyor.

5
7
yanıtYanıtla
Masal Anlatmamaviadalet@hotmail.com:

Şans olarak görmeyenleri unutma.Biz biliyorduk,17 Aralık ispatı oldu.2012 Balıkesir Tarımdaki,3 katrilyonlar seviyesindeki Devlet hırsızlığını çıkaran MAVİ VURGUN operasyonunu anlat.Üç çete örgütünün çökertildiğini,zimmet paralarıyla kurulan süt pastörize fabrikasını anlat.Ankaradaki müfettişlerin tereyağından kıl çeker gibi her işini hallediyorlar.Mesela,dosya adı verince bana iş çıkarma veya dilekçelerin zaman aşımı oldu diyorlar.Karşılarında sanki çocuk var,yemezler.Sen il il Tarım Desteklerinde yapılan vurgun dosyalarını takip et.2012deki Balıkesir Mavi Vurgun Savcısı,Haziran 2013de neden Çocuk Savcısı yapıldı,bunu açıkla.G.D.O lu gıdaları ve hormansuz sebze meyveler var mı onları anlat.Organik yediğiniz için haberin yoktur.Pazardaki marullara,patlıcanlara baksan yeter,Milletin ne yediğini görürdün.Masal anlatma.İYİKİ İLAHİ ADALET,HESAP SORACAK.

7
3
yanıtYanıtla
GİT İŞİNE BAK BEyusufaycan@hotmail.com:

Ya sen bırak başkaları övsün varsa övülecek bişey. Senin başka bişey deme şansın var mı ? Kukla . Ülkede tarım dibe vurmuş tarım bakanı RTE e yağ çekmekle meşgul

6
3
yanıtYanıtla
ERSIN TURKersin.turk@hotmail.com:

TABIKI TURKIYE DE BOYLE BUYUK HIRSIZ YOKTU. SAGLSUN AKP YE TURKIYE YE BUYUK BIR HIRSIZ KAZANDIRDINIZ.

5
3
yanıtYanıtla
MIYAVVVVVVVguler@hotmail.com:

yav kedidir mirnav mirnav

3
4
yanıtYanıtla
KIZILTEPELİorhann47@hotmail.com:

yav hele senin gibi yalakasını da hiç görmedim. pes doğrusu.

3
1
yanıtYanıtla
sonmesssonmezdag@hotmail.com:

yala canakcilar yala ondan baska adam yok ulkede

3
1
yanıtYanıtla
anılanil_34@hotmail.com:

Yandaşlar için tabiki büyük şans bu kadar küpünüz nasıl dolacaktı yoksa!!

3
1
yanıtYanıtla
polatffva@gmail.com:

Yani dogru demis tc icin buyuk sans islam ve tc dusmalari icinse buyuk sansizlik 3 kat buyuyen 3 ulke sayin desem bulamassiniz yok cunku almanya gucunce 1 ulkeye sahip olsaydik dunyayi RTE yonetirdi.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title