Haberler

Gez-Gör Facebook Takipçilerini Misafir Etti

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gez-Gör Kocaeli gezi programının bu seferki konukları Büyükşehir'in Facebook sayfasını takip eden kullanıcıları oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gez-Gör Kocaeli Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı takipçilerine Kocaeli gezi programı gerçekleştirildi. Facebook üzerinden katılım sağlayan vatandaşlar Kocaeli'nin tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkanı buldu.

SIRRIPAŞA KONAĞI'NI DOLAŞTILAR

Kent gezisi Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen Selim Sırrı Paşa Konağı'nda başladı. Sırrıpaşa Konağı'nın eşsiz kalem işlemesi duvarları ve duvar resimleri arasında tarihe yolculuk yapan konuklar, konağın tarihi büyüsünde kaybolduklarını ifade etti. Konuklar Sırrıpaşa Konağı'nda bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

KÜLTÜR EVLERİ GEZİSİ

Tarihi Konağın ardından öğle yemeği için Seka Park Otel'e geçen grup daha sonra Seka Kültür Evleri'nin yer aldığı alana geçtiler. Katılımcılar burada Mevlevi Evi ve Akçakoca Anı Evini ziyaret etti.

SON DURAK OSMAN HAMDİ BEY MÜZESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen program kapsamında grup gezisini Gebze'de tamamladı. İlk olarak Eskihisar sahiline giden kafile gezisini Osman Hamdi Bey Müzesi'nde son verdiler. Osman Hamdi Bey'in tabloları ve kişisel eşyalarını tanıma fırsatı bulan kafile kentin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıma fırsatı buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selim Sırrı Facebook Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title