Haberler

Yeni Evli Çifti Trafik Kazası Ayırdı

Güncelleme:

İstanbul'da dün evlenip balayı için Antalya'ya giderken trafik kazası geçiren damat Gürcan Bacak yaşamını yitirdi, gelin Damla Bacak ise ağır yaralandı.

Balayı için Antalya'ya yola çıkan yeni evli çift trafik kazası geçirdi. Damat Gürcan Bacak yaşamını yitirken, gelin Damla Bacak ağır yaralandı.

DÜĞÜN SALONUNDA KINA GECESİ DÜZENLENDİ

34 yaşındaki Gürcan Bacak ile 24 yaşındaki Damla Bacak'ın nikah ve düğün törenleri dün gerçekleşti. Onun öncesinde, 20 Ağustos Perşembe akşamı gelin Damla Bacak için Hacıosman'daki bir düğün salonunda kına gecesi düzenlendi.

GENÇ ÇİFT BALAYI İÇİN ANTALYA'YA YOLA ÇIKTI

Genç çiftin nikah ve düğünü ise dün 12.30-16.00 saatleri arasında Bahçeköy'deki Event Gardenda yapıldı. Bacak çifti, düğünün ardından, balayını geçirmek üzere sabaha karşı Antalya'ya doğru yola çıktı.

ŞARAMPOLE YUVARLANAN OTOMOBİL DAMADA MEZAR OLDU

Ancak Gürcan Bacak'ın kullandığı otomobil, Kütahya yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Gürcan Bacak kaza yerinde öldü, ağır yaralanan Damla Bacak ise hastaneye kaldırıldı.

GERİDE MUTLU ANLARINDAN FOTOĞRAFLAR KALDI

Bacak çiftinden geriye, Bahçeköy'deki nikah ve düğünde çekilmiş mutluluk fotoğrafları kaldı.

CENAZESİ ZİNCİRLİKUYU'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak İstanbul'a doğru yola çıkarılan Gürcan Bacak için yarın ikindi vakti Gültepe'deki Harmantepe Merkez Camii'nde tören düzenlenecek. Gürcan Bacak'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacıosman Bahçeköy İstanbul Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Xman:

Ne sansli kiz. Yeni koca alacak

1
29
yanıtYanıtla
doktor:

yuh

yanıt5
yanıt1
ALM:

BEYİNSİZ

yanıt5
yanıt1
MARDİNLİ KADER:

DARISI SENİN BAŞINA O ZAMAN GERİ ZEKALI NE DEMEK YENİ KOCA NASIL BİR YORUMDUR BU ALLAHTAN KORK ALLAHTAN

yanıt10
yanıt2
Xman:

Noluyo lan size ne bu benim görusum. Istedigimi derim.

yanıt1
yanıt4
MARDİNLİ KADER:

BUNLARDA BİZİM SANA KARŞI GÖRÜŞLERİMİZ SEN ÖYLE DERSEN BİZDE İSTEDİĞİMİZİ SÖYLERİZ

yanıt3
yanıt0
Xman:

Bu kiz artik gelene gidene verir

yanıt1
yanıt6
Fahriye:

Bu xman akpli değilse cümle alem sutatıma tükürsün.

yanıt3
yanıt4
...:

Allah akıl versinn

yanıt1
yanıt0
ALPER80:

Düğün telaşı yorgunluğu üstüne birde ertesi gün kalkıp arabayla istanbul''dan antalya''ya gidlir mi istanbul''dan kocaeline gitmiyorsun ki saatler süren çok uzun mesafe. . . güzel kardeşim ne büyük hata bu böyle çok yazık olmuş çok üzücü, bin otobüse bin uçağa rahat rahat git. Hiç mi uyaran olmadı acaba.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title