Haberler

Geriatride Tıbbi Yaklaşımlar Paneli

Güncelleme:

Sağlık Müdürlüğü Geriatride Tıbbi Yaklaşımlar Paneli düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi'nin katkılarıyla Gaziantep Sağlık Müdürlüğü tarafından Geriatride Tıbbi Yaklaşımlar Paneli düzenlendi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panele Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Tanrıverdi, müdür yardımcıları çok sayıda hekim ve öğrenci katıldı.

Panel kapsamında konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen şunları dile getirdi: Yaşlılık oranımız her geçen gün artmaktadır. Bunun için tıbbi tedbirlerin alınması gerekmektedir. Yaşlılarımızın sürdürülebilir bir huzur ortamı içerisinde son zamanlarını sağlıklı ve refah içinde geçirmesi son derece önemlidir. Bunun için yaşlılarımızın sağlıklı bir yaşlılık süreci geçirmeleri konusunda çaba göstermeliyiz. Ben bu vesileyle Sağlık Müdürlüğüne ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Gaziantep'te böyle ilklerin yaşanacağı daha birçok panelin gerçekleştirilmesini temenni ediyorum" dedi.

Gaziantep Üniversitesi Geriatri Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Yalçın Kepekçi'nin başkanlığını yaptığı panelde, Gaziantep Üniversitesi Anabilim Dalından Uzm.Dr. Zeynel Abidin Öztürk, Sağlık Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Derya Genç, Sağlık Müdürlüğü Farmakoloji uzmanı Dr.Cahide Elif Orhan tarafından Geriatrik hastaya yaklaşım, Geriatrik hastalarda en sık görülen sendromlar, Geriatrik hastalarda nörolojik yaklaşım ve akılcı ilaç kullanımı gibi önem arz eden pek çok konu üzerinde duruldu.

Yaklaşık iki saat süren panelin ardından konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür edilerek çiçek takdim edildi. Panel sonrası düzenlenen kokteylde panel ile ilgili kısa söyleşiler gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Mustafa Tanrıverdi Metin Karakök Şehitkamil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title