Haberler

Genelkurmay'dan Köstebek Açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, Bilgi Sızdıran Köstebeğin Bir Albay Olduğu İddialarını Yalanladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Bilgi Sızdırıldığı İddiasıyla Başlatılan Soruşturmada Adı Geçen Askerlerle İlgili Bir Bulguya Rastlanmadığını Açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, bilgi sızdırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada adı geçen askerlerle ilgili bir bulguya rastlanmadığını açıkladı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bilgi sızdırdığı iddia edildiği için hakkında bilgi toplama faaliyeti icra edilen ve yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, adı gündeme gelen askeri personele yönelik, bugüne kadar ileri sürülen bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır." denildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla ilgili iki askerin gözaltına alınmasıyla ilgili de daha önce yaptığı açıklamada, "Söz konusu askeri personel, uzun süredir devam eden, kastedilen bölgeye yakın bir yerde oturan ve bilgi sızdırdığı iddia edilen bir askeri personel hakkında bilgi toplamak üzere görevlendirilmişlerdir." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title