Haberler

Genelkurmay: Bilgi Sızdırmadı

Genelkurmay Başkanlığı, 'Bilgi Sızdırdığı İddia Edildiği için Hakkında Bilgi Toplama Faaliyet İcra Edilen ve Yürütülmekte Olan Bir Soruşturma Kapsamında Adı Gündeme Gelen Askeri Personele Yönelik Bugüne Kadar İleri Sürülen Bu İddiaları Doğrulayacak Herhangi Bir Bulguya Rastlanılmadığını' Bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, ''Bilgi sızdırdığı iddia edildiği için hakkında bilgi toplama faaliyet icra edilen ve yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında adı gündeme gelen askeri personele yönelik bugüne kadar ileri sürülen bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bulguya rastlanılmadığını'' bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda şunlar kaydedildi:

''Bilgi sızdırdığı iddia edildiği için hakkında bilgi toplama faaliyet icra edilen ve yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında adı gündeme gelen askeri personele yönelik bugüne kadar ileri sürülen bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title