Haberler

Orgeneral Akar: İttifaklar Kurulurken Verilen Sözler Karşılıklı Birer Ahittir

Güncelleme:

Ordunun 1 numarası, TSK'nın bölgede ve dünyada barış ve istikrarın sağlanması için kurulan ittifaklara destek verdiğini söyledi; "Ancak unutulmamalıdır ki ittifaklar kurulurken verilen sözler karşılıklı birer ahittir" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) bölgede ve dünyada barış ve istikrarın sağlanması için kurulan ittifaklara destek sağladığını söyledi. Akar, "Ancak unutulmamalıdır ki ittifaklar kurulurken verilen sözler ve varılan mutabakatlar karşılıklı birer ahittir" dedi.

Akar ayrıca PKK ile mücadele konusunda da mesajlar verdi. İfadeleri şöyle:

"Türk Silahlı Kuvvetleri, en öncelikli görev olarak terörle mücadele harekâtını siyasi direktif doğrultusunda büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürmektedir."

"Mücadelemiz etnik ve mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın güvenliği sağlanana ve terör bitene kadar devam edecektir."

YPG ARMALI AMERİKAN ASKERİ

PKK'nın Suriye kolu YPG, ABD özel kuvvetlerden askerlerin ve koalisyon hava saldırılarının desteğiyle IŞİD'in kontrolündeki Rakka'yı ele geçirmek için saldırıya geçmişti. Saldırıda ABD askerleri de ön saflarda YPG'lilerle birlikte görüntülenmişti. Görüntüde, "YPG arması" takmış Amerikan askeri dikkat çekmişti.

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

500

Yorumlar (14)

hakan:

abdye laf sokan komutan nato bilmem ne kuvvetlerinden gereken abdci ders ve eğitimi almıştır mutlak. türkiyede yükselmek için natodan geçeceksin.

5
6
yanıtYanıtla
FERİT:

İZMİR TURİZMİN MERKEZİ SİZ TATBİKAT YAPIYORSUNUZ TURİZMİ TAMAMEN BİTİRMEYE KARAR VERDİNİZ. . . . . ÜLKMİZ AÇ AÇ

3
6
yanıtYanıtla
TIRROLARA:

HER GÜN ŞEHİTLERİN OLDUĞU BİR ÜLKE ARIZALI KAFALILARDAN İBARET ÜLKE EKONOMİSİ ÇÖKMEKTE BİR ÜLKENİN BOŞ MAHLUKATLARI

5
2
yanıtYanıtla
Islamdevleti Genelkurmay Başkanı şişani:

tevbe ediniz ve Ordularinizi Kafirlerekarşi kullaniniz. . . ==O şeytân, ancak kendi dostlarını korkutur. Mü''min iseniz onlardan korkmayın, Allahdan korkun. . . (Ali Imran 175)=

4
2
yanıtYanıtla
Islamdevleti Genelkurmay Başkani şişani:

tevbe ediniz ve ALlahin kitabi ve Nebi sav suneti uzere hukm ediniz! Ordularinizi muminlere degil Kafirlerekarşi kullaniniz. . . ==O şeytân, ancak kendi dostlarını korkutur. Mü''min iseniz onlardan korkmayın, Allahdan Korkunuz. ==(Ali Imran 175) Babanın oğluna, oğulun babasına hiç bir şey ödemeyeceği günden çekinin. Allah''ın va''di şüphesiz haktır. Öyle ise, sakın dünya hayatı sizi aldatmasın. sakin Allaha karsi gelmeyiniz!!

3
2
yanıtYanıtla
sadIk:

Tam 1600 sene geriden Arap kulturune hizmet ediyorsun , yatacaginiz yer yok . Sizleri Suudlar bile kabul etmez

yanıt1
yanıt12
ISLAMDEVLETİ GENELKURMAY BAŞKANİ ŞİŞANİ:

SADIK: bizler tam 1600 sene geriden Arap kulturune hizmet ediyorsak, sizler 1700 sene geriden CAHILLIYE Arap kulturune hizmet ediyorsunuz.

yanıt1
yanıt1
FERİT:

ARKADAŞLAR MÜSLÜMANLARI BİLİME ATTIĞI BİR İMZA VARMI. YADA ÜRETTİĞİ VARMI BİZM GERİ ZEKALILAR KULLANDIĞI KLEVYE BİLE BAŞKASININ SALAK SALAK YAZI YAZIYOR.

yanıt0
yanıt0
Murat:

FERİT: kafrlerbirakmiyorlarki üretsinler, hep somur somur piskafirler

yanıt0
yanıt0
GÜNDÜZ:

TURİZMİ BU ADAMLAR BİTİRECEK . ÇOK YAZIK ESNAF KAN AĞLIYOR. AKPYE VE VERENLERE BEDDUA EDİYOR. YAPACAKLARI İŞ BU

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title