Haberler

Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş son yolculuğuna uğurlandı Sanatçının sevenleri camiye akın ettiİSTANBUL - Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla düzenlen devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçının sevenleri camiye akın etti

İSTANBUL - Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla düzenlen devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katıldı. Tören sırasında bazı vatandaşların fotoğraf çekme yarışına girmesi dikkat çekti.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede dün öğle saatlerinde hayatını kaybeden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş son yolculuğuna uğurlanıyor. Hafiftaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Teşvikiye Camii'nde devlet töreni düzenleniyor.

Sanatçıyı son yolculuğunda yalnız bırakmak istemeyen sevenleri camiye akın etti. Sanatçının tabutunun üzerine kırmızı karanfiller bırakan sevenleri gözyaşları arasında dualar okudu. Sanat camiasından da çok sayıda kişinin törene katıldığı görülürken Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da gelerek aileye başsağlığında bulundu.

Cenaze törenine katılan bazı vatandaşların ise fotoğraf çekme yarışına girmesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Numan kurtulmuş Nuray Hafiftaş Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title