Haberler

Tokat'ta 60 Başarılı Öğrenci Bursla Ödüllendirildi

Tokat'ta 60 başarılı öğrenci bursla ödüllendirildiTOKAT - Tokat'ta Mali Şirketler Grubu tarafından kent merkezinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimi gören başarılı 60 öğrenci burs ile ödüllendirildi.

Tokat'ta 60 başarılı öğrenci bursla ödüllendirildi

TOKAT - Tokat'ta Mali Şirketler Grubu tarafından kent merkezinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimi gören başarılı 60 öğrenci burs ile ödüllendirildi.

Burs almaya hak kazanan öğrenci ve bu öğrencilerini aileleriyle birlikte, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın da katılımıyla Dedeman Otel'de düzenlenen sabah kahvaltısında buluşan Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin, uygulamaya yeni başladıklarını ve esas amaçlarının öğrencileri başarılı bir eğitim hayatına sahip olmaları yönünde yönlendirmek olduğunu söyledi. 60 öğrencinin faydalandığı bursun, başarının devam etmesi durumunda eğitim hayatı boyunca devam edeceğine dikkat çeken Alptekin: "Tamamen başarılı öğrencilerimiz için eğitim hayatları boyunca takip edeceğimiz bir durum oluşturmayı düşünüyoruz. Bunun için ikinci dönem itibariyle başladığımız süreçte her sene okul başarılarını öğretmenleri ile görüşerek, ailevi durumlarını takip ederek, öğrencilerimize burs vereceğiz. Şuan burada burs hak eden öğrencilerimizin hepsini takip etmeye devam edeceğiz. Burada ki her çocuğumuz bizim ülkemiz için geleceğimiz için altın değerinde. Siz anne ve babalar olarak bu çocuklarımızı ülkemiz için en iyi şekilde yetiştirmenize küçük bir katkımız olsun diye bu sosyal sorumluluk projemizi başlattık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ak Parti Tokat Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title