Haberler

Taksim'de Kızılderili sanatçılara yoğun ilgi

Güncelleme:

Taksim'de Kızılderili sanatçılara yoğun ilgiİSTANBUL - Her gün binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayanTaksim Meydanı, bu sefer Kızılderili sanatçıları ağırladı.

Taksim'de Kızılderili sanatçılara yoğun ilgi

İSTANBUL - Her gün binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Taksim Meydanı, bu sefer Kızılderili sanatçıları ağırladı. Kızılderili sanatçılara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar gösteri anlarını cep telefonlarıyla kaydetmeyi de ihmal etmedi.

Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin uğradığı İstanbul'un önemli simgelerinden Beyoğlu Taksim Meydanı, bu sefer Kızılderili sanatçıları ağırladı. Meydanda üzerlerinde Kızılderili kıyafetiyle müzik çalan gruba yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Çaldıkları şarkılarla vatandaşları eğlendiren grup izleyenler tarafından alkış aldı. Bazı turistler ise üzerlerinde Kızılderili kıyafeti olan müzik grubuyla hatıra fotoğrafı çekildi. Bazıları ise müzik çalan grubu cep telefonlarına kaydetti.

(MT- ÖY- HK-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Taksim Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title