Haberler

Taksim'de hayran bırakan gün batımı manzarası

Güncelleme:

İstanbul Taksim'de gün batımı kartpostallık görüntüler oluştururken, vatandaşlar kameralarıyla o anları ölümsüzleştirdi. Taksim Camii'nin gün batımında kubbesinin üzerini kaplayan kızıl renkler görsel bir tablo ortaya çıkarırken, Tepebaşı'ndan da güneşin batışı hayranlıkla izlendi.

Taksim'de hayran bırakan gün batımı manzarası

İSTANBUL - İSTANBUL İstanbul Taksim'de gün batımı kartpostallık görüntüler oluştururken, o sırada orada bulunan vatandaşlar kameralarıyla o anları ölümsüzleştirdi. İstanbul Taksim'de gün batımı kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Gün batımını seyreden vatandaşlar cep telefonları ile o anları kaydetti. Özellikle Taksim Camii'nin gün batımında kubbesinin üzerini kaplayan kızıl renkler görsel bir tablo ortaya çıkarırken, Tepebaşı'ndan da güneşin batışı çevredeki turistler ve vatandaşlar tarafından hayranlıkla izledi. Vatandaşlar ve turistlerin o anları kaydetme anı kameraya yansıdı. Kayıt yapan vatandaşlar gördükleri görüntülerin çok güzel olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Taksim Camii Tepebaşı İstanbul Taksim Doğa Genel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title