Haberler

Sultangazi'de mobilya mağazası açılışına ünlüler akın etti

Güncelleme:

Sultangazi'de mobilya mağazası açılışına ünlüler akın etti Sultangazi'de mobilya mağazası açılışına Nuri Alço, Willma Elles, Nilay Dorsa, Nur Ertürk gibi ünlü isimler akın etti.

Sultangazi'de mobilya mağazası açılışına ünlüler akın etti

İSTANBUL - Sultangazi'de mobilya mağazası açılışına Nuri Alço, Willma Elles, Nilay Dorsa, Nur Ertürk gibi ünlü isimler akın etti. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un kurdele kesimi ile açılışı gerçekleşen mağazaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Sultangazi'de açılışı yapılan mobilya mağazasına ünlü isimler akın etti. Açılışına özel yüzde 40 indirim uygulayan mağazanın açılışına, Nuri Alço, Willma Elles, Nilay Dorsa, Nur Ertürk gibi ünlüler katıldı. Sultangazi Belediye Başkanı AV. Abdurrahman Dursun'un kurdele kesimi ile Özgün Mobilya açılışı yapıldı. Firma yetkilileri ise indirimlerin açılışa özel bir süre devam edeceğini duyurdu. Firma sahibi Kazım Bilmiç, "Halkımıza hizmet etmekten mutluyuz.Toptan imalat fiyatından halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Herksin ayağına sağlık. herkese çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Nuri Alço, "Her keseye uygun, her kişinin alabileceği fiyattan yapmışlar. Halka yönelik çalışıyorlar. gerçekten kutlarım" dedi.

Öte yandan, firma yetkilileri indirimlerin açılışa özel bir süre devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Abdurrahman Dursun Nilay Dorsa Sultangazi Nuri Alço Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title