Haberler

2 çocuk annesi Serpil'in hayatını kaybettiği demiryolunun etrafı kapatılacak

Güncelleme:

2 çocuk annesi Serpil'in hayatını kaybettiği demiryolunun etrafı kapatılacak Burdur'da Serpil Erçömlek'in tren kazası sonucu hayatını kaybettiği güzergahın tamamının etrafı kapatılacak ve okula ulaşım içinde alt ve üst geçit yapılacak.

2 çocuk annesi Serpil'in hayatını kaybettiği demiryolunun etrafı kapatılacak

BURDUR - Burdur'da Serpil Erçömlek'in tren kazası sonucu hayatını kaybettiği güzergahın tamamının etrafı kapatılacak ve okula ulaşım içinde alt ve üst geçit yapılacak.

Burdur'da geçtiğimiz günlerde çocuklarını okula bıraktıktan sonra evine dönen Serpil Erçömlek, evine dönerken Burdur'dan Afyonkarahisar yönüne giden yük trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Burdur Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ali Ercengiz ve Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürü Adem Sivri bölgede incelemelerde bulundu.

Demiryolu baştan aşağıya örgü ile çevrilecek

İncelemelerinin ardından Vali Arslantaş, Burdur Belediyesine demiryolunu kullanmadan okula gidecek öğrencilerin ve karşıya geçecek vatandaşların kullanımı için alt ve üst geçitlerle tedbirler alınması talimatını verdi. Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğüne demir yolunun tamamının çevrilmesi talimatını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tren Kazası Burdur Genel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title