Haberler

Şehitlerimizin Son Yemeği Vatandaşın İçini Isıttı

Şehitlerimizin son yemeği vatandaşın içini ısıttı Türk Kızılayı Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümünü andıANKARA - Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü Kocatepe Camii'nde Türk Kızılayı'nın kırık buğday çorbası ikramıyla anıldı.

Şehitlerimizin son yemeği vatandaşın içini ısıttı

Türk Kızılayı Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümünü andı

ANKARA - Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü Kocatepe Camii'nde Türk Kızılayı'nın kırık buğday çorbası ikramıyla anıldı.

Hayatın her alanında yardım faaliyeti yürüten Türk Kızılayı, Çanakkale Zaferi'nin 102'inci yıl dönümünde şehitlerimizin son yemeği olan kırık buğday çorbası ve üzüm hoşafı dağıttı. Kocatepe Camii'nde cuma namazından çıkan vatandaşlar ikramı kabul edip, şehitlerimize rahmet diledi. Aralarında Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay yetkilileri ve Kuveyt Emiri'nin oğlunun da bulunduğu etkinlikte, 4 derecede kar yağışının etkili olduğu olduğu Başkent'te vatandaşın hem içi ısındı hem de Çanakkale Şehitleri anıldı.

Eski Emniyet Genel Müdürü Saffet Arıkan Bedük de Kızılay aracına geçerek vatandaşa çorba dağıttı, Kızılay'ın her anlamda önemli etkinlikleri olduğunu İHA muhabirine ifade eden Bedük, "18 Mart Çanakkale Zaferi milleti millet yapan değerlerin olduğu, bu devleti kurmanın adımlarının atıldığı bir tarihtir. Milli ve manevi değerlerin heyecanıyla, bu toprakları kurtaran atalarımızı ve dedelerimizi minnetle anıyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kızılay'ın yapmış olduğu bu etkinliği de tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. (JA-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çanakkale Zaferi Türk Kızılayı Kocatepe Kızılay Genel Haberler

title