Haberler

Gece yarısı naylon çuvallarla kaymanın keyfini yaşadılar

Güncelleme:

Gece yarısı naylon çuvallarla kaymanın keyfini yaşadılarKARAMAN Karaman'ın Ermenek ilçesinde karın tadını gece yarısı çıkaranlar bu defa büyükler oldu.

Gece yarısı naylon çuvallarla kaymanın keyfini yaşadılar

KARAMAN Karaman'ın Ermenek ilçesinde karın tadını gece yarısı çıkaranlar bu defa büyükler oldu.

Ülke genelinde etkisini sürdüren kar yağışı Karaman'ın Ermenek ilçesinde de etkili oldu. Bir metreyi bulan karı fırsat bilen bazı vatandaşlar, arazinin de eğimli olması ile kayak merkezine gitme ihtiyacı duymadan gönüllerince kaydılar. Üzerine oturdukları naylon çuvallarla kaymanın keyfini çıkaran vatandaşlar, bir ara yanlarına gelen sokak köpeğine de kucaklarına alarak birlikte kaydı.

"Çocukları uyutup gelip kayıyoruz"

Çocuklarını uyuttuktan sonra ancak akşam saatlerinde fırsat bulabildiklerini söyleyen Gülay Bingöl, "Uzun zamandır ilçeye kar yağmıyordu. Biz de şimdi keyfini çıkarmaya geldik. Çocukları uyuttuk bu saate kadar, yeni çıkabildik. Herkes cefasını çekiyor, biz sefasını sürüyoruz burada. Kayıyoruz arkadaşlarla, eğleniyoruz. Arada çocuklar uyanıyor geri gidiyoruz ama eğleniyoruz şuan" dedi.

Doyasıya eğlendiklerini dile getiren Emre Çetin ise, "Kar yağdı biz de sıkılmıştık. Sabahları aileme yardım ediyorum. Kar temizledik, ders çalıştım vakit ancak bu vakti buldu. Arkadaşım köpek buldu, verecek bir şeyimiz yoktu yanımızda, biz de ona eğlencemizi verdik. Kaydılar eğlendiler, biz de eğlendik" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Togo Cumhuriyeti Karaman Ermenek Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title