Haberler

Engelliler 1 Günlüğüne Polis Oldu

Engelliler 1 günlüğüne polis oldu Engelli polisler telsiz ile anons geçti Engelleri aşıp polis oldular Engellilerin bir günlük polislik heyecanıEDİRNE - Edirne'de 10 engelli vatandaş "Engelliler Haftası" kapsamında 1 günlüğüne polis oldu.

Engelliler 1 günlüğüne polis oldu

Engelli polisler telsiz ile anons geçti

Engelleri aşıp polis oldular

Engellilerin bir günlük polislik heyecanı

EDİRNE - Edirne'de 10 engelli vatandaş "Engelliler Haftası" kapsamında 1 günlüğüne polis oldu. Polis yeleği ve şapka takan engelliler, ekip araçları hakkında bilgi aldı ve telsiz kullanıp, MOBESE sistemini inceledi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Faika Erkurt Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yaptığı organizasyonda, 10 engelli vatandaş 1 günlüğüne polislik yaptı.

"Telsiz ile anons geçtiler"

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü önünde ki etkinlik kapsamında, kıyafetler giyen ve şapka takan engelliler, TOMA, panzer ve akrep araçlarına binerek bilgi aldı. MOBESE odasını ziyaret ederek telsiz ile anons geçtiler. 1 günlüğüne polis olan engelli vatandaşları Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan makamında kabul etti ve hediyeler taktim etti. Ardından Çevik Kuvvet bahçesinde hazır bekletilen TOMA'nın yangın söndürme ve kendini söndürme tertibatı 1 günlüğüne polis olan engelli vatandaşlara tanıtıldı. Daha sonra yemekhanede birlikte öğle yemeği yendi.

Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan yaptığı konuşmada, "Unutmamalıyız ki içimizden herhangi biri hayatında engelli olabilir. Bu nedenle engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için onlara destek olmalıyız. 10-16 Mayıs Engelli haftası vesilesiyle teşkilatımız olarak yaşama sevinciyle hayata tutunan bu kardeşlerimizin yanında olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca bugünlerini bize ayırdıkları içinde şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Engelliler Haftası Adnan Erdoğan Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title