Haberler

Ekipler köpeği ölmek üzereyken kurtardı

Güncelleme:

Ekipler köpeği ölmek üzereyken kurtardı Mahsur kalan köpek suyu görünce kendinden geçti İtfaiyenin kurtardığı köpek açlık ve susuzluktan yürüyemedi Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde sıkıştığı demir korkuluktan kurtarılan köpek, açlık ve susuzluktan yürüyemedi.

Ekipler köpeği ölmek üzereyken kurtardı

Mahsur kalan köpek suyu görünce kendinden geçti

İtfaiyenin kurtardığı köpek açlık ve susuzluktan yürüyemedi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde sıkıştığı demir korkuluktan kurtarılan köpek, açlık ve susuzluktan yürüyemedi. İtfaiye ekiplerinin getirdiği suyu görün köpek içerken adeta kendinden geçti.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kullanılmayan bir evin bahçe kapısının demir korkuluğunda bir köpeğin sıkışıp mahsur kaldığını gören çocuklar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden itfaiye ekibi, demir korkuluğu makasla kesip köpeği mahsur kaldığı yerden kurtardı. Günlerdir orada mahsur kaldığı öğrenilen köpek, kurtarılmasına rağmen açlık ve susuzluktan dolayı yerinden kalkamadı. İtfaiye erinin yardımıyla çıkartılan köpek, yol kenarına götürüldü.

Suyu gören köpek adeta kendinden geçti

İtfaiye erlerinden biri çevredekilerden köpek için su istedi. Susuzluktan bitkin düşen köpek, önüne konulan suyu görünce adeta kendinden geçti. Dakikalarda su içen köpeğe yemesi için bir miktar ekmek de verildi. Ekipler tarafından alınan köpeğin sağlık kontrolünden geçirildikten sonra barınağa götürüleceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Şanlıurfa İtfaiye Halfeti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title