Haberler

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Çankaya'da eksik olan her şeyi yerli yerine koyduk"

Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Çankaya'da eksik olan her şeyi yerli yerine koyduk" Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Belediyeyi, her bir kuruşu namusunuz bilip öyle harcadığınızda belediyenin kaynakları vardır" Çankaya Belediyesi, daha önce yenilediği pazar yerinin temel atma...

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: " Çankaya'da eksik olan her şeyi yerli yerine koyduk"

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen:

"Belediyeyi, her bir kuruşu namusunuz bilip öyle harcadığınızda belediyenin kaynakları vardır"

ANKARA - Çankaya Belediyesi, daha önce yenilediği pazar yerinin temel atma törenini gerçekleştirdi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Her bir kuruşu namusunuz bilip öyle harcadığınızda belediyenin kaynakları vardır" dedi.

Çankaya Belediyesi, Mürsel Uluç Pazar Yeri'nin üstünü kapama çalışmalarına başladı. Düzenlenen temel atma töreninde konuşan Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, "7 yıldır Çankaya'nın toplamından fazla yatırımı, hizmeti hayata geçirdik. Bizden önceki dönemlerde yapılan yatırımların, hizmetlerin hepsi baş tacı ama 7 yıldır yapılanlar hem metrekare hem toplam hem sayı hem nicelik, hangi anlamda bakarsanız Çankaya'da eksik olan her şeyi yerli yerine koyduk. 2014'de aday olduğumda, sevgili Çankayalılarla buluştuğumuzda bizden talep edilenleri bir bir yerine getirdik" diye konuştu.

"Her bir kuruşu namusunuz bilip öyle harcadığınızda belediyenin kaynakları vardır"

Çankaya Belediyesi'nin insanların hayatının her alanında olduğunu söyleyen Taşdelen, "Bizim lafla sözle işimiz yok, bizim polemikle, kavgayla, gürültüyle işimiz yok. Bizim işimiz gücümüz çalışmak. Çünkü boş laf ile peynir gemisi yürümez. Eğer iddialıysanız, eğer hizmet etmek istiyorsanız çalışacaksınız, üreteceksiniz ve hep eser bırakacaksınız. 7 yıldır Çankaya Belediyesi kredi kullanmamıştır, bir kuruş borçlanmamıştır. Bütün bunları da kendi kaynaklarımız ile yapıyoruz. Her bir kuruşu namusunuz bilip öyle harcadığınızda belediyenin kaynakları vardır. Çünkü biz ranta değil halka çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Çankaya arı gibi çalışmaya devam edecek"

"Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz" diyerek, pazar yeri açıldığında Çankayalılara, "Pazar yerinin üstünü kapatalım mı, kapatmayalım mı" diye sorduğunu ve istenilen talep doğrultusunda hareket edildiğini belirten Taşdelen, "Herkes, 'Başkanım pazarın üstünü kapatalım' dedi. ve bugün sözümüzü tutuyoruz. Çankaya arı gibi çalışmaya devam edecek. Bütün bu hizmetlerimizin Çankaya'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Çankaya Genel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title