Haberler

AK Parti'nin Zaferi Yurt Genelinde Coşkuyla Kutlandı

Ak Parti'nin zaferi yurt genelinde coşkuyla kutlandıBOLU - Bolu'da, AK Parti ve MHP'li vatandaşlar demokrasi meydanında bir araya gelerek seçim sonuçlarını coşkuyla kutladılar.

Ak Parti'nin zaferi yurt genelinde coşkuyla kutlandı

BOLU - Bolu'da, AK Parti ve MHP'li vatandaşlar demokrasi meydanında bir araya gelerek seçim sonuçlarını coşkuyla kutladılar.

Bolu'da, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte binlerce AK Parti ve MHP'li vatandaş sokaklara akın etti. Demokrasi meydanında bir araya gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tezahüratlar yaparak AK Parti'nin seçim şarkılarını hep birlikte söyledi. Bayraklarıyla sokakları dolduranların yanı sıra bazı vatandaşlar da araçlarıyla kent merkezinde konvoy yaptı.

Alkışlar eşliğinde demokrasi meydanına gelen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'yü tebrik ettikten sonra halka hitap etti. Doğanay, "yüzyılın seçimleri dedik. Dün meydanda yaptığımız konuşmada dünya üzerimize gelse dedik, içerideki ve dışarıdaki o hain işbirlikçilerin hepsi bir araya gelse dedik, vatanına ve milletine sahip çıkan mukaddesatına sahip çıkan, gençlerimizin, kızlarımızın, yavrularımızın geleceğine sahip çıkan Bolulu hemşehrilerim, işte bugün sevinme vakti bizimdir. Tüm dünyaya cevap verdik ve dedik ki; vallahi, billahi hepiniz üzerimize gelseniz, yılmayacağız dedik. Başımızda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece, yemin olsun dedik, Allah'a yemin olsun, meydan şahit olsun diz çökmeyeceğiz dedik. Diz çöktüremeyeceksiniz dedik" ifadelerini kullandı. BALIKESİR - Seçim sonuçlarının belli olmaya başlaması ile birlikte AK Parti'nin Balıkesir il merkezinde de kutlamaları başladı.

24 Haziran seçimlerinde oy sayım işlemleri devam ederken AK Parti Balıkesir İl Teşkilatında da kutlamalar başladı. Parti önünde toplanan yüzlerce vatandaş davul zurna eşliğinde kutlama yapmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, beraberinde milletvekili adayları ile birlikte parti önünde coşkuyla karşılanırken, Başkan Kafaoğlu, İl Başkanı Demiraslan'ı da tebrik ederek sonuçların hayırlı olmasını diledi.

Seçimlerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, "Evet öncelikle seçim sonuçları hem şehrimiz için, hemşehrilerimiz için, ülkemiz için hatta ve hatta tüm bu coğrafyalar için hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz maalesef tüm dünyadaki mazlum coğrafyaların yaşadığı zulme karşı sadece Türkiye'den ses çıkıyor, bizden ses çıkıyor. O yüzden tüm masum coğrafyalar içinde bu sonuçlar, bu seçimler çok önemliydi. Herkesin gözü kulağı bizdeydi. O yüzden onlar içinde hayırlı olsun diyorum. Tüm dünya için tüm insanlar için hayırlı olsun. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza güvenen, Recep Tayyip Erdoğan'a güvenen inanan Balıkesirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, şükranlarımızı sunuyorum. Özveriyle çalışan, canla başla bu süreçte çalışan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabii ki gönül her zaman en yüksek oranları ister, daha da fazlasını ister ama Elhamdüllillah. Halkımız bu şekilde teveccüh etmiş. Halkımızın görüşünün, teveccühünün bizim başımızın üzerinde yeri vardır" şeklinde konuştu. ESKİŞEHİR - 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ni, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri vatandaşlarla beraber coşkuyla kutladı.

Seçimin geride kalmasının ardından Eskişehir'de AK Parti'ye gönül vermiş vatandaşlar sokaklara akın ettiler. Sonuçlara oldukça sevinen vatandaşlar AK Parti İl Binası önünde toplandılar. Burada vatandaşlara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve milletvekili adayları eşlik etti. Burada sevinç gösterilerine eşlik eden milletvekilleri kalabalığa seslendi. İl binası önünde kurulan platformda halka hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, emeği geçenlere teşekkür etti. Karacan, "İşte mazlumların ve mağdurların lideri, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarına böyle bir başarı yakışır. Bunda emeği geçen sandık başkanından mahalle başkanına kadar tüm dostlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, il teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza hepsine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

Ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ise şunları söyledi;

"Allah mübarek etsin. Vatanımıza, milletimize, ümmetimize hayırlı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gece demediniz, gündüz demediniz sabahlara kadar bir ramazan boyunca iftarlarda, sahurlarda hep birlikte mücadele ettik. Bütün teşkilatımıza sadece AK Parti teşkilatına değil, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına da, Büyük Birlik Partisi teşkilatına da, bütün gönüldaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum." AYDIN - Aydın'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye'nin ilk başkanı seçilmesi coşkuyla kutlanıyor. Aydın Şehir merkezinin yanı sıra köylerde Erdoğan'ın zaferi bayram havasında kutlanıyor.

Recep Tayyip Erdoğan hayranlığı ile bilinen ve köydeki, 1200 seçmenin neredeyse tamamının Erdoğan'a oy verdiği Köşk İlçesi'ne bağlı Ilıdağ Mahallesi'nde özel kutlama düzenledi. Yediden yetmişe herkesin köy meydanında toplandığı köyde kadını erkeği çocuğu çoluğu herkes Erdoğan'ın zaferini kutladı.

Davul zurna eşliğinde havai fişeklerle başlayan kutlamalarda köylüler top atışları da yaptı. Aydın'da kutlama programları devam ediyor. BURSA - AK Parti'nin seçimlerden galip olarak çıkmasından sonra Orhangazi ilçesinde binlerce partili meydanda kutlama yaptı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin sonuçlarının belirlenmesinden sonra Orhangazi ilçesinde AK Partililer ve binlerce vatandaş Cumhuriyet Alanı'na çıkarak kutlama yaptı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanvekili Fahrettin Uludağ ve eski başkan Mustafa Kaya vatandaşlara seslenerek durmadan yola devam edeceklerini söyledi.

KÜTAHYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerdeki başarısı Kütahya'da da coşkuyla kutlandı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla AK Partililer, Kütahya'da parti binası önüne akın etti.

Burada AK Parti'den milletvekili seçilen Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile Belediye Başkanı ve AK Parti Kütahya İl Başkanı birer konuşma yaparak, partilere destek Kütahyalılar'a teşekkür ettiler.

Binlerce kişi ellerinde Türk ve AK Parti bayraklarıyla meydanda sloganlar atarak davul zurna ve meşaleler eşliğinde Erdoğan'ın zaferini kutladı.

Araç konvoylarıyla da caddelerde tur atan Kütahyalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin zaferini kutladı.

ADIYAMAN - Cumhur İttifakının 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimindeki zaferi Adıyaman'da coşku ile kutlandı.

Adıyaman'da Cumhur İttifakının yaklaşık yüzde 65 oy oranıyla 5 milletvekilinden 4'ünü almayı başardı. Bir milletvekilini ise CHP aldı. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre 4 milletvekili çıkarmayı başaran Adıyaman'da coşku hakimdi.

AK Parti önünde toplanan binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve parti bayrakları ile sevinç gösterisinde bulundu.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve parti yöneticileri vatandaşların sevinç gösterilerine ortak oldu.

Burada vatandaşlara seslenen TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Yenilgilerini kendilerinde aramayıpta bu millete sırt çevirenler başarıyı gölgelemeye çalışıyorlar. Ancak her zaman ki gibi halka rağmen hareket edenleri bir kez daha sandığa gömdünüz helal olsun" dedi.

Adıyaman'da ki kutlamalar sadece parti binasında değil, kentin bir çok noktasında gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title