Haberler

Adalet Yürüyüşüne Tepkiler Sürüyor

Adalet yürüyüşüne tepkiler sürüyor Polis ekipleri yürüyüşe tepki gösterenlere göz açtırmıyorKOCAELİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde 20. Gününe giren adalet yürüyüşü, Kocaeli'nin Derince ilçesinde vatandaşların yoğun tepkisini gördü.

Adalet yürüyüşüne tepkiler sürüyor

Polis ekipleri yürüyüşe tepki gösterenlere göz açtırmıyor

KOCAELİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde 20. Gününe giren adalet yürüyüşü, Kocaeli'nin Derince ilçesinde vatandaşların yoğun tepkisini gördü.

Ankara'dan başlayan adalet yürüyüşü 20. gününün öğlen saatlerinde Derince'ye ulaştı. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde çok sayıda gurubun destek verdiği yürüyüş, yol boyunca vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Tepki gösteren şahıslar ise olay yaşanmaması için polis ekiplerinde hızla yürüyen guruptan uzaklaştırıldı. Aralarında eski Trabzonsporlu futbolcu Lemi Çelik'in de bulunduğu spor camiası temsilcileri ve Uludere olayında ölenlerin yakınları da Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana yürüdüler. Saat 12.00 sıralarında Derince'de bulunan İsmetpaşa Stadyumu önündeki alana gelen yürüyüş gurubu dinlenmeye çekildi. Grup iki buçuk saat sürecek öğlen molasının ardından Körfez ilçesine doğru yürüyüşe geçecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title