Haberler

6 Bin 600 Taksi Narenciye Kokacak

6 bin 600 taksi narenciye kokacak Antalya'da taksiler narenciye oto kokusu ve kalp şeklindeki Antalya logosu ile renklenecekANTALYA - Antalya Tanıtım Vakfıve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle kentte hizmet veren 6 bin 600 takside, narenciye oto kokusu ve kalp şeklinde...

6 bin 600 taksi narenciye kokacak

Antalya'da taksiler narenciye oto kokusu ve kalp şeklindeki Antalya logosu ile renklenecek

ANTALYA - Antalya Tanıtım Vakfıve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle kentte hizmet veren 6 bin 600 takside, narenciye oto kokusu ve kalp şeklinde Antalya logosu ile renklenecek. Taksilerin ardından proje şehir içi toplu taşıma otobüslerinde kullanılacak.

Projenin tanıtım toplantısı Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odasında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan ATAV Başkanı Nizamettin Şen, kente özgü spiral şeklinde portakal soyma tekniğinden yola çıkılarak tasarlanan Antalya logosunun kullanıldığı çıkartma ve oto kokularının ilk olarak 6 bin 600 ticari takside kullanılacağını kaydetti.

"Antalya tanıtımı"

Şen, koku ve çıkartmaların turistlere ve Antalyalılara da hediye edileceğini belirtti.

Oto kokularında limon,portakal, bergamut gibi narenciye ürünlerinin kullanılacağını dile getiren Şen, " ATAV 21 yıldır Antalya'nın tanıtımına katkı sağlıyor. Daha önce Antalya mutfağından, kentin kelebekleri ve doğal güzelliklerine, mağaralarından endemik bitki örtüsüne kadar çok sayıda zenginliği kitapları takvimleri ve birçok tanıtım materyali yurt içi ve yurt dışı fuarlarda milyonlarca kişi ile paylaştık. Bu kez farklı bir proje geliştirerek Antalya Valiliğinin de kullandığı Antalya logolu çıkartmalar ve oto kokuları yaptık. Kokular ve çıkartmalar taksilere dağıtılmaya başlandı. Bu çalışmayla Antalya'ya gelen yerli ve yabancı misafirlerimize hoş bir tanıtım yaparken, kent sakinlerine de şehir bilinci ve farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

"Projeye destek veririz"

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ise projeyi desteklediklerini belirterek, 6 bin 600 taksiye çıkartmaların yapıştırılıp, kokuların dağıtılacağını kaydetti.

ATAV Başlan Yardımcısı Yeliz Gül Ege ise kalbi Antalya için atan herkesi projeye destek vermeye davet etti.

40 yıllık taksi şoförü Hasan Kaptıkaçtı aracına çıkartma ve kokuyu takarak, " Antalya'nın faydasına olan her türlü çalışmaya destek veririz. Bu projeyi de çok faydalı buluyorum. Aracımıza binen herkes artık narenciye kokusunu alacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Nizamettin Şen Antalya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title