Haberler

160 kilogramlık koç görenleri hayrete düşürdü

Güncelleme:

160 kilogramlık koç görenleri hayrete düşürdü Çoban festivalinde ilgi odağı 160 kilogramlık koç oldu 160 kilogramlık koç açık arttırmayla 6 bin 200 liraya satıldıESKİŞEHİR - Eskişehir'de düzenlenen 4. Küçükbaş Çoban Festivalinin ilgi odağı olan 160 kilogramlık koç, görenleri hayrete düşürdü.

160 kilogramlık koç görenleri hayrete düşürdü

Çoban festivalinde ilgi odağı 160 kilogramlık koç oldu

160 kilogramlık koç açık arttırmayla 6 bin 200 liraya satıldı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de düzenlenen 4. Küçükbaş Çoban Festivalinin ilgi odağı olan 160 kilogramlık koç, görenleri hayrete düşürdü.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen çobanların buluştuğu 4. Küçükbaş Çoban Festivaline getirilen koç, büyük ilgi çekti. Uluönder Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen sergi ve yarışmalar için Bursa'nın Mustafa Kemal Paşa ilçesinden getirilen 3 yaşındaki 160 kilogramlık koç, adeta festivalin ilgi odağı haline geldi. Yerli ırklardan 'kıvırcık melezi' cinsi olan koç, düzenlenen açık artırmayla 6 bin liraya satıldı.

"Koçu burada sergilemekten mutlu oldum"

Sergi için Bursa'dan gelen Ahmet Eser, koçu burada sergilemekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Koçum 3 yaşında, 160 kilogram canlı ağırlığı. Kıvırcık melez ve yerli ırktır. Bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanından, arkadaşlardan Allah razı olsun. Böyle fuarların her zaman olmasını diliyorum. Koçumu burada sergilemekten mutlu oldum. Koçumu bugün ihaleye, yarışmaya çıkaracağım. Nasip kısmet artık Allah'ın izniyle. Herkesin gönlünden geçen istediği bir fiyat vardır. O da bende kalsın. Bundan daha büyük var mı bilmiyorum ama varsa getirsin diyelim onu" dedi.

Koç 3 bin lira açılış fiyatından satışa sunuldu. Büyük rekabetin olduğu açık arttırmayla 6 bin 200 liraya koçu satın alan Çifteler Yörük Türkmen Dernek Başkanı Ümit Yaşar Kara ise koçun yeni sahibi olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Eskişehir Tepebaşı Türkiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title