Haberler

Genel Seçime Doğru - AK Parti'nin Hakkari Milletvekili Adayları Halka Tanıtıldı

Salondan detay görüntü- AK parti İl Başkanı Nurettin Fırat- AK Parti Hakkari 1'nci sıra Melletvekili adayı Osman Kızılban- AK Parti Hakkari 2'nci sıra Milletvekili Adayı Rüstem Zeydan- AK Parti Hakkari 3'ncü sıra Melletvekili Adaya Mehmet Ertuş Genel seçime doğru AK Parti'nin Hakkari milletvekili adayları halka tanıtıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Salondan detay görüntü- AK parti İl Başkanı Nurettin Fırat- AK Parti Hakkari 1'nci sıra Melletvekili adayı Osman Kızılban- AK Parti Hakkari 2'nci sıra Milletvekili Adayı Rüstem Zeydan- AK Parti Hakkari 3'ncü sıra Melletvekili Adaya Mehmet Ertuş Genel seçime doğru AK Parti'nin Hakkari milletvekili adayları halka tanıtıldı.AK Parti İl Teşkilatı'nca parti binasında düzenlenen toplantıda AK Parti Hakkari milletvekili adayları Osman Kızılban, Rüstem Zeydan ve Mehmet Ertuş, halkla bir araya geldi.Toplantıda konuşan milletvekili adayı Kızılban, kentte aday adaylık sürecinde 30 kişinin aday olmak için yarıştığını anımsattı.Genel merkezin 3 kişiyi aday olarak belirlediğini ifade eden Kızılban, şöyle konuştu: "Bütün içtenliğimle söylüyorum. Belki biri hariç geri kalan 29'u bu partinin en değerli ve saygın bireyleri ve hepsi bizden fazla hak eden insanlardı. Bugün 3'ümüze partide adaylık şansı verildi. Ancak aday olamamış ve şu anda yanımızda olan, karşımızda duran, bizimle beraber olan kardeşlerime ben bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum. Her köye, ilçeye, mezraya beraber gideceğiz, beraber çalışacağız. Bize parçalı bulutlu diyen arkadaşlarımız şunu görsünler ki biz gerçekten parçalı bulutlu değiliz. Biz bütünüz ve kesinlikle bu seçimde 3 milletvekili çıkarma azmi ve isteğiyle beraberiz."Zeydan ise HDP'den milletvekili adayı olan kardeşine ilişkin, "Benim kıymetli kardeşim siyasi tercihini yapmıştır. Benim siyasi tercihimde de herhalde kimsenin şüphesi olmaz. Ben bu partinin hem korucusuyum. Bu partinin millitvekiliğini, adaylığını ve müsteşarlığını yaptım. Şimdi de milletvekili adayıyım. Kardeşim de kendi siyasi görüşü çercevesinde bir siyasi tercihte bulunmuştur. Bu benim onunla olan kardeşliğimi hiçbir şekilde zedelemez. Bunu herkesin bilmesinde fayda vardır. O kendi mücadelesini yapacaktır, ben kendi siyasi mücadelemi yapacacağım. Elimdeki bütün gücümü partim için kullanacağım. Bunu da 7 Haziran günü göreceğiz" dedi.Ertuş da el ele vererek 3 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıyacaklarını belirtti.Hakkari'de sorunların yığıldığını ve kentin hizmet beklediğini dile getiren Ertuş, "Biz bu partiye gönül verdik. Hep beraber birlik içinde olacağız. Burada şunun sözünü veriyorum, eğer Allah nasip ederse milletvekili seçilirsek dili, kökeni, aşireti ve mensubiyeti ne olursa olsun herkese sonuna kadar kapımız açık olacaktır. Türkiye'de en genç nüfusa sahip il Hakkari'dir. Bu gençleirimizin tamamı işsiz. Bu gençlerimize iş imkanları sağlamak bizim boynumuzun borcu olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Osman Kızılban Mehmet Ertuş Ak Parti Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title