Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Maceraya gerek yok, Türkiye'nin atılım yaptığı dönemlerin tek başına ve güçlü iktidar ile mümkün olduğunu gördük" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Maceraya gerek yok, Türkiye'nin atılım yaptığı dönemlerin tek başına ve güçlü iktidar ile mümkün olduğunu gördük" dedi.

Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bornova ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, muhtarlarla sohbet etti.

Yıldırım, yerel yönetimden kaynaklanan sorunların aktarılması üzerine "İzmir'de kolaylıkla çözülecek belediyecilik sorunlarının İzmirlinin gündemini meşgul ettiğini" belirtti.

Işıkkent Kara Nakliyecileri Sitesinde taşımacılar ile bir araya gelen Yıldırım, AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattı. Yıldırım, taşımacılık sektörünün kendi döneminde yapılan düzenlemeler ile kontrol altına alındığını kaydederek, "Kamyonculara ucuz yakıt veremedik, eksiklerimiz var, ancak en büyük hizmet bölünmüş yollardır. Yaptığımız yollar ile can güvenliğini sağladık. Zaman ve yakıttan tasarruf ettik. Yaptığımız düzenlemeler ile haksız rekabetin önüne geçtik. Kağıt üzerinde mührü vur, ruhsatı ver yollarda araçlar canlı bomba gibi dolaşsın dönemi bitti. Bu düzenlemeler yapılmasaydı taşımacılık sektörü keşmekeş içindeydi" diye konuştu.

Doğanlar Mahallesinde seçim bürosu açılışı yapan Yıldırım, Mevlana Mahallesinde de kıraathane toplantısı ile vatandaşlara seslendi. Yıldırım, iktidar olmak gibi bir derdi olmayanların vaat vermesinin kolay olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamak için tekrar iktidara gelmek istiyoruz. Daha iyisini yapabilmek için istikrar sürsün istiyoruz. Maceraya gerek yok, Türkiye'nin atılım yaptığı dönemlerin tek başına ve güçlü iktidar ile mümkün olduğunu gördük."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Binali Yıldırım Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title