Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karaman Milletvekili adayı Recep Konuk, "Bölgemiz kendi topraklarından çıkmış bir başbakan ile seçime giriyor ve başbakanımıza hemşehrileri olarak en büyük desteği bizim vermemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili adayı Recep Konuk, "Bölgemiz kendi topraklarından çıkmış bir başbakan ile seçime giriyor ve başbakanımıza hemşehrileri olarak en büyük desteği bizim vermemiz gerekiyor" dedi.

Seçim çalışmalarını Ermenek ilçesinde sürdüren Konuk, burada maden işçileriyle bir toplantı yaptı. Taşeli bölgesinde son yaşanan maden kazasının tüm ülkemizi olduğu gibi kendilerini de derinden üzdüğünü ifade eden Konuk, "Bugüne kadar belki ifade etmedik, ama olayın yaşandığı andan itibaren Konya Şeker ailesi olarak olay yerine ilk ulaşan kurumlardan biri bizdik. Buranın hangi ilin sınırları içerisinde olduğuyla ilgilenmedik. Sonuçta orada yitip giden canlar evine helalinden ekmek götürebilmek için yerin binlerce metre altında mücadele veren bu ülkenin evlatlarıydı" diye konuştu.

Karaman'da yaşamamasına rağmen geçmişte de Karaman'ın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, bundan sonrada sorunların çözüme kavuşturulması için de gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Konuk, şunları kaydetti:

"Taşeli Bölgesinin maden ocaklarına dayalı ekonomisini çeşitlendireceğiz. Bizim maden ocaklarıyla ilgili başlattığımız çalışmalar yeni değil. Bu bölgedeki ocaklar, maliyetler, rezervler ve işletilmesi ile ilgili uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projeler var. Bunun yanında bölgenin değişen iklim şartlarıyla tarım ve hayvancılıkta neler yapılabilir, bunlar üzerine de projeler geliştiriyoruz. Bu üzerinde çalıştığımız projelerin uygulanabilirliği ve hayata geçirilmesi belki biraz zaman alabilir. Ama biz inanıyoruz ki Taşeli bölgemiz önümüzdeki süreçte rahat bir nefes alacak."

Bugün önümüzde çok önemli bir seçim olduğunu, bölge olarak bu seçimin farklı bir anlam ifade ettiğini sözlerine ekleyen Konuk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bölgemiz kendi topraklarından çıkmış bir başbakan ile seçime giriyor ve başbakanımıza hemşehrileri olarak en büyük desteği bizim vermemiz gerekiyor. Vereceğimiz destek Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hem ülkemizde hem dünya liderleri karşısında güçlü kılacak. Bölgemiz O'nun gücünün nimetlerinden de yararlanacaksa, 7 Haziran günü gözü kulağı Konya'da Karaman'da Taşkent'te olacak başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermeliyiz."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Recep Konuk Ak Parti Ermenek Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title