Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Bingöl İl Başkanlığınca düzenlenen programla, AK Parti Bingöl Milletvekili adayları tanıtıldı.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığınca düzenlenen programla, AK Parti Bingöl Milletvekili adayları tanıtıldı.

Genç Caddesi AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen ve yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı aday tanıtım programına gelen AK Parti Bingöl Milletvekili adayları Şebnem Koçakelçi, Enver Fehmioğlu ve Feyzi Berdibek, partililer tarafından karşılandı.

Programda konuşan AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Feyzi Berdibek,  AK Parti Hükmetinin kişilere endeksli bir siyaset yapmadığını belirtti.

AK Parti döneminde demokratikleşme adına, Çözüm süreci adına, insan hakları adına, temel hak ve hürriyetler adına çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Berdibek, şöyle konuştu:

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Biz bu hizmetleri yaparken bu memleketin birlik ve beraberliği adına, bu memleketin güzellikleri adına eğer birlikteliğimiz söz konusuysa, vatanın bölünmez bütünlüğü söz konusuysa, gerisi teferruattır, korkmayın. Bu memleketin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Düşüncelerden, fikirlerden korkmayın. En büyük güç, millet iradesidir. Biz siyasi irade olarak milletin gönlünde taht kurmuş bütün siyasi partileri mecliste görmek istiyoruz. Biz kendimizi aşmış insanlar olarak, hep şunu söylüyoruz; bu memleketin birlikteliği adına HDP'ye de ihtiyaç var, CHP'ye de, MHP'ye de. Türkiye'nin HDP'yi barajı aşması noktasında sıkıntı görmüyoruz."

İkinci sıradan aday olan Fehmioğlu ise, AK Parti'nin yaptığı hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini belirterek, siyasetin bir hizmet aracı olduğunu vurguladı.

Devam eden çözüm sürecinin asrın ve yüzyılın projesi olduğunu söyleyen Fehmioğlu, "Eğer Çözüm sürecini nihai bir hedefe ulaştırırsak Bingöl hizmete doyacak ve hizmet yağacak. Çözüm sürecini hiçe saymayalım. Yıllardır çektiğimiz sıkıntılar ortada. Eski Türkiye'yi bir düşünün. Onun için Çözüm süreci olmazsa olmazımızdır. Bingöl'den güçlü bir destek istiyoruz" dedi.

AK Parti Bingöl birinci sıra adayı Koçakelçi de, 2015 seçimlerinin Türkiye için tarihi bir dönemecin başlangıcı olacağını ve 7 Haziran seçimlerinde Bingöl'de 3, Türkiye genelinde ise 400 milletvekili çıkaracaklarını savundu.

Koçakelçi, şunları söyledi:

"Bu dönüşüm, toplumsal bir başkaldırı olarak doğan AK Parti hareketinin, bu mücadelesinde önemli bir adımdır. Gün, her türlü anlaşmazlığı bir kenara bırakıp, davamıza sarılma günüdür. Gün, 30 yıldır süren kardeş kavgasını bitirme günüdür. Bingöl, bu güne kadar verdiği desteği bu seçimde de verecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur."

Yapılan konuşmaların ardından aday tanıtım programı sona erdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Enver Fehmioğlu Ak Parti Türkiye Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title