Haberler

Genel MÜdür Başyazıyı Yazmayınca THY Dergisinde Basılamadı

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'nın kabin dergisi Skylife, yeni atanan Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın yazı yazmak istememesi ve yazının teslim edilmemesi nedeniyle basılamadı.

Normalde ay sonunda basılan ve sonraki ayın ilk günü uçaklarda yerini alan dergi gecikti. Skylife'ın en erken 3 Mayıs Pazartesi günü uçaklara yükleneceği tahmin ediliyor. 6 Nisan'daki THY Genel Kurulu'na iki saat kala Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu istifa etmişti. Yerine aynı zamanda bir yıldır yönetim kurulu üyeliği görevindeki İlker Aycı atanmıştı. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı olan Aycı, iki görevi birlikte yürütüyor.

REKLAM VEREN TEPKİLİ

Türkiye'nin en yüksek tirajına ve reklam gelirine sahip dergisi olan Skylife'taki gecikme reklam verenlerin tepkisine neden olduğu ortaya çıktı. Bir çok yolcunun 1 Mayıs'ın cuma gününe denk gelmesi nedeniyle hafta sonunu birleştirerek tatile çıktığını belirten reklam verenler, bu hafta sonunun kaybedilmesiyle reklam süresinin kısıtlandığına dikkat çekti. (Kaynak:Hürriyet)


Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Hamdi Topçu Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Adanalı,:

Kim bu herif yahu, kimden torpilli acaba, roket gibi yükseliyor,

11
4
yanıtYanıtla
nur:

amma büyütülmüş ya neymiş 2 gün gecikmiş. ben artık art niyet arıyorum thy hakkındaki olumsuz haberlerde. resmen kasıtlı olarak yaratılıyormuş gibi.

4
5
yanıtYanıtla
Habip Mobil-ANDROID:

çok da önemli değil, kim? okuyor ki.

4
3
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

THY''DE YÖNETİM KURULU BAŞKANLIKLARINA GELEN KİŞİLER SOKAKTAN VEYA PARTİ BİNALARINDAN TOPLANMAZ. . . TANIDIK OLABİLİR. AMA BU KURUM ÜLKENİN PRESTİJ ŞİRKETİDİR. SON DERECE CİDDİYETLE OLAYA VAKIF İNSANLAR İŞ BAŞINDADIR. . . KLAVYE BAŞINDA ATIP TUTANLAR. . . İLKER AYCI''NIN EĞİTİMİ VE BİRİKİMİNE BAKIN, ÖYLE KONUŞUN

3
3
yanıtYanıtla
CAN:

alir korsan bu tipleri kurumun basina basin girer boyle olmaz olaylarla cikmaza kimin nesi neyin fesi bu lavuk akp nin neresinden geliyor

0
3
yanıtYanıtla
b-a:

Dogan medyasi neden THY goz kirpiyor?

1
0
yanıtYanıtla
a.z.:

hürriyet habercisi kafayı yimiş. kriz bu haberin neresinde.

1
0
yanıtYanıtla
meteorolog:

Antalya da bütün taksiler de bedava dağıtılan bir gazetenin haberine kim inanır?? Para verip yahudi gazetesi alanların zeka seviyesinden şüpheliyim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title