Haberler

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'dan Bilecik'e Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e geldi.

Baykan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ile birlikte geldiği Bilecik'te, yapılan spor tesislerini inceleyerek bir takım ziyarette bulundu. Konukları, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Sorumlusu İsmail Özdil karşıladı. İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı tarafından Karasu Yaşam Adası'na yapılan 2 bin seyirci kapasiteli Uluslararası Basketbol Federasyonu (FİBA) standartlarına uygun Kapalı Spor Salonu'nu gezdi. Ardından Kapalı Spor Salonu'nu yanında yapılmaya başlanılan ilk etapta 500 kişilik sosyal tesis ve çim saha yapımını inceleyen ikili, daha sonra Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun makamında ziyaret etti. Son olarak Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından Şey Edebali türbesinin girişine yapılan "Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi"ni gezen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez'e Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce bilgi verdi.

Son olarak Şeyh Edebali Türbesine ziyaret ederek dua eden ikili, yeni yapılan stadı incelemek üzere Eskişehir'e hareket etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Baykan Türkiye Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title