Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Amasra'da Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Bartın programı kapsamında Amasra ilçesine de geçerek ziyaretlerde bulundu.

Toplu açılışlar içerisinde yer alan Amasra Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, AK Parti Amasra İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Kılıç, daha sonra Amasra'da esnaf ziyaretleri yaparak, esnaflarla ve ilçeye gelen turistlerle sohbet etti.

Bakan Kılıç beraberinde, Bartın Valisi Ali Çınar, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve il protokolü ile birlikte Bartın il merkezindeki programlarının ardından Bartın'ın tarihi turistik ilçesi Amasra'ya geçti. Bakacak mevkiinden Amasra'yı seyreden Bakan Kılıç, Amasra'nın Fatih Sultan Mehmet Han'ın da ifade ettiği gibi "Çeşmi Cihan" olduğunu, Amasra'nın korunması gerektiğini söyledi.

Amasra'ya gelişinde Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Bakan Kılıç daha sonra AK Parti Amasra İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Amasra'ya Kapalı Spor Salonu yaptıklarını, futbol sahasının sentetik yüzeyli çim saha olarak yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Kılıç, Amasra'da hükümetle uyumlu bir belediye yönetiminin Amasra için çok daha faydalı olacağını ve merkezi hükümet ile yerel yönetim birlikte güzel projelerle Amasra'nın turizmde marka değeri çok daha artacaktır dedi. AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Bakan Kılıç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Amasra hatırası olarak hazırladıkları hediyeyi takdim ettiler.

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Amasra'da esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Kılıç, esnaflarla ve ilçeye gelen turistlerle sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından toplu açılış programı içerisinde yer alan Amasra Kapalı Spor Salonunu ziyaret eden Bakan Kılıç, salonda incelemelerde bulundu ve Bölge tenis müsabakaları nedeniyle solonda bulunan tenisçilere selam verdi. Amasra Spor Kulübü Başkanı Bakan Kılıç'a takımın formasını hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title